Interjerą kūrė du žmonės


M. Stonkus atskleidė, kad būsimų svajonių namų kūrimas prasidėjo maždaug praėjusių metų vasario mėnesį. Jis netgi detaliai prisiminė, kaip viskas klostėsi.

Mantas su savo sužadėtine Gelmine buvo ką tik grįžę iš atostogų, kai jis prisėdo pažiūrėti, ar nėra įkelta naujų nekilnojamojo turto skelbimų. Tuomet jis aptikęs namą, kuris patraukė dėmesį, todėl pasiūlė sužadėtinei nuvykti jo apžiūrėti. Po apžiūros jie vienbalsiai sutarė, kad rado savo namą.

Taigi būtent to namo duris ir sutiko praverti žinomas aktorius. Nors čia vis dar intensyviai vyksta darbai, tačiau iš tiesų yra ką apžiūrėti. Vien pats namas yra įspūdingo dydžio – netgi 336 kv. m.

„Tai yra ne tik mano namai. Tai yra draugų, šeimos namai. Norime turėti dideles vakarienes, šeimos šventes, kad vaikai galėtų atsivesti draugų ir visi galėtų džiaugtis gyvenimu“, – DELFI TV laidoje „Kada įkurtuvės?“ kalbėjo M. Stonkus.

Mantas su savo sužadėtine būsimų namų interjerą patikėjo į dviejų savo srities profesionalų, kurių pasiūlytomis idėjomis itin džiaugėsi, rankas. Anot pašnekovo, išankstinių vizijų, kaip turėtų atrodyti būstas, jis neturėjęs. Tačiau išdėstė pagrindinius kriterijus, kurie jų šeimai yra svarbūs: tai švara, sterilumas, minimalizmas.

„Aš esu kūrėjas, todėl pasitikiu žmonėmis, kurie kuria“, – pabrėžė M. Stonkus.

Ką žmonės dirba visą dieną? Toks kruopštus Stonkus dar nebuvo: gamino dovanas viso pasaulio influenceriams

Prabanga – medžiagose ir sprendimuose


Vyras savo būsto vizitine kortele įvardino į antrą aukštą vedančius laiptus, kurie įrėminti taip, kad atrodo tarsi vartai.

„Mes tikrai nenorėjome turėklų ar kažkokių vinguriavimų. Kai vaizdinėse projekcijose pamatėme šį pasiūlymą, iš karto jam pritarėme. Šiuose namuose nebus jokių blizgučių – nieko, ką žmonės mato išorėje. Čia bus viskas, ko jie nemato ir niekada nepamatys“, – patikino M. Stonkus.

Jis atskleidė, kad šeimos namuose kai kurie interjero sprendimai Lietuvoje bus pritaikyti pirmą kartą. Tiesa, pasak pašnekovo, namas neturės perteklinių išmanumo funkcijų.

Interjere daug kur bus panaudotas travertino akmuo. Tai vienas iš aukščiausios kokybės populiariausių natūralių akmenų, naudojamų šiuolaikinėje architektūroje. Pasak vyro, prabanga turi slypėti medžiagose ir subtiliuose sprendimuose.

„Mes norėjome prabangos per prisilietimą, pojūtį, medžiagiškumą, natūralumą“, – pabrėžė jis.

Žinomas aktorius netgi parodė konkrečias vietas, kur namų sienas planuoja papuošti meno kūriniais. Vienas jų būsiąs – jo tėvo, dailininko Alvydo Stonkaus paveikslas, o kitas – dovanotas sužadėtinės Gelminės.
M. Stonkus papasakojo ne tik, kaip atrodys jo dviejų vaikų kambariai, bet ir šeimos intymioji erdvė – miegamasis. Taip pat name ketinama įrengti kino teatrą ir sporto salę.

Būsimiems naujakuriams pašnekovas pataria pirmiausiai susidėlioti planą: kiek kainuos statybos, medžiagos ir galutinis projektas, o vėliau susirasti žmones, kurie padės tą įgyvendinti.

„Galų gale reikia apsišarvuoti kantrybe, nes viską, ką sugalvosite, eis po velnių ir tuomet jums reikės tame gyventi. Taupyti reikia, bet nereikia būti skrudžais, nes vėliau pradės lįsti galai“, – pusiau juokais, pusiau rimtai kalbėjo žinomas aktorius.

Jeigu norite daugiau sužinoti, kaip atrodys būsimi Manto Stonkaus ir jo sužadėtinės Gelminės namai, žiūrėkite laidoje „Kada įkurtuvės?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)