Klaipėdos rajone, netoli paties uostamiesčio, stovi senas medinis namukas. Tai – laidos herojaus Luko močiutės būstas, kuriame vyras leido savo vaikystę. Kaip pasakoja pašnekovas, šis namas pastatytas dar 1963 metais.

„Čia mano senelio pastatyta sodyba“, – kūrybinei laidos „Kada įkurtuvės?“ komandai pasakojo Lukas.

Atsisakiusi patogaus gyvenimo mieste, pora pripažįsta niekada negalvojusi keltis į šį būstą – nekilnojamojo turto skelbimų dairėsi visoje Lietuvoje, tačiau, kaip patikina Živilė, ištiko gyvenimas.

Pašnekovė tęsia, jog į šią sodybą sutuoktiniams keltis pasiūlė Luko mama.

„Vyro mama sakė, kad arba parduos sodybą, arba į ją gali keltis vaikai“, – pasakoja laidos herojė.

Nors laidos „Kada įkurtuvės?“ kūrybinė komanda įžengė pro vienas duris, vis tik naujakuriai patikino, kad namas turi ir kitą, dar kitaip vadinamą svečių įėjimą. Anot pašnekovų, šalia šio įėjimo bus įrengtas jų miegamasis, netoliese – vaikų miegamasis, darbo kambarys, svetainė.

Tiesa, pašnekovai atkreipia dėmesį ir į seną name esančią krosnį. Pasak laidos herojų, tai yra unikali šio pastato dalis, todėl stengsis ją išsaugoti.

Laidoje „Kada įkurtuvės?“ sužinosite, kaip naujakuriai spręs seno namo sandarumo problemą, kaip tiksliai atrodys būsimi jų namai ir, galiausiai, kokių minusių turi šis namas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją