Šįkart kūrybinė laidos „Kada įkurtuvės?“ komanda lankosi prabanga alsuojančiuose Žvėryno apartamentuose. Šių namų duris laidos kūrėjams atvėrė nekilnojamojo turto (NT) brokerė Rasa Pavarienė, kuri ne tik aprodė lietuviams priklausantį būstą, bet ir davė naudingų patarimų laidos žiūrovams.

Jubiliejinėje laidoje „Kada įkurtuvės?“ pristatomas 120 kv. metrų butas, įrengtas 2021 metais pastatytame name. Pasak NT brokerės R. Pavarienės, paprastai tokie būstai nepasiekia plačiosios auditorijos ir neatsiduria skelbimų portaluose.

Pašnekovė pasakoja, jog šio buto savininkė butą rinkosi dar iš projekto, o sužinojusi, jog parduodami du šalia vienas kito esantys butai, nutarė juos sujungti.

„Savininkai rinkosi sau atostogų namus. Šie namai yra gausūs tamsių atspalvių, neįprastų atostogoms. Jei viduje būtų naudotos šviesios spalvos, namuose būtų per daug šviesos, kadangi ir pats namas yra šviesus“, – paaiškina R. Pavarienė.

Apartamentuose įrengti trys miegamieji, virtuvė, didelė svetainės zona, erdvūs vonios kambariai.

Laidoje „Kada įkurtuvės?“ ne tik išvysite prabangius apartamentus, bet ir sužinosite, kaip buvo planuojamas būsto interjeras, su kokiais sunkumais buvo susidurta įrengiant apartamentus ir kuris namuose esantis daiktas atsiėjo brangiausiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją