Interjero dizainerė, pasakodama apie naujausią savo projektą, sako, kad iš pirmo žvilgsnio jis yra paprastas, tačiau labai gyvas ir spalvingas

„Modernus trijų kambarių butas 66 kv.m. jaunai šeimai. Šiame projekte buvo atlikta labai nedaug pakeitimų, klientams tiko ir patiko suplanuotas erdvių ir zonų išdėstymas, tad labai minimaliai atlikome virtuvės zonos, drabužinės bei san. mazgo pakeitimus“, – pasakoja pašnekovė.

Ji tęsia, kad būta pakeitimų virtuvėje, drabužinėje: „Virtuvės baldų zoną įrėminome ir suformavome kampinėje nišoje, drabužinės standartines duris panaikinome ir įrengėme dvivėres, veidrodines platesnes iki lubų baldines duris. San. mazge, kadangi patalpa siaura ir ilga, vienoje linijoje išdėstėme santechnikos taškus.“

Interjero dizainerės teigimu, bute sudėtos tamsaus medžio grindys kontrastuoja su šviesiomis sienomis bei baldais, o gyvybės įneša žalia spalva ir žaismingi Miglės Kosinskaitės paveikslai.

„Visame interjere dominuoja šilta, šviesi biežinė spalva, kurią papildo įvestas medžio dekoras“, – apibendrina D. Gerasimavičienė.

O dabar – pasižvalgykite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją