Pakilusią į devintą daugiabučio aukštą, kūrybinę laidos „Kada įkurtuvės?“ komandą pasitinka nuomonės formuotoja I. Žuolytė su vyru Adomu. Pora skaičiuoja, jog sostinėje esantį beveik 80 kv. metrų būstą ji įsirenginėja nuo praėjusių metų birželio mėnesio.

Tiesa, pašnekovai prasitaria, jog naujajame būste apsigyventi planavo gerokai anksčiau.

I. Žuolytė paaiškina, kad įrengimo darbai užtruko dėl to, jog patį butą pora gavo vėliau, nei tikėjosi. Antra, name kurį laiką neveikė liftas, juo nebuvo įmanoma užkelti tolimesniems darbams reikalingų statybinių medžiagų.

Kalbėdama apie tai, kaip pora yra pasiskirsčiusi atsakomybėmis, nuomonės formuotoja I. Žuolytė pripažįsta, kad kol kas visi buto įrengimo darbai tenka vyrui Adomui. Pati pašnekovė šypsodamasi sako, jog šiuo metu tik pritaria arba nepritaria vyro sprendimams, o vėliau ji ims rūpintis namų jaukumu.

„Viską Adomas daro savo rankomis – nuo projektavimo darbų iki viso fizinio atlikimo“, – sako pašnekovė. Vyras jai antrina, jog pirmiausia jis planavo atlikti tik kelis būsto įrengimo darbus, bet vėliau, pagavus sportiniam azartui, nuo darbų nesitraukė.

Laidoje „Kada įkurtuvės?“ sužinosite, koks interjeras bus kuriamas naujuose nuomonės formuotojos I. Žuolytės namuose, dėl kokių priežasčių namų kūrimo procesas šeimai buvo ne visai džiaugsmingas ir, galiausiai, kodėl pora mieliau rinkosi butą nei nuosavą namą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją