Kai I. Venckienė pakvietė apsilankyti jos namuose, kūrybinė laidos „Kada įkurtuvės?“ komanda nė nedvejodama išvyko į Šilalės rajoną. Nors filmavimo diena pasitaikė lietinga, vis tik tai nesutrukdė nuodugniai apžiūrėti unikalaus būsto.

Pirmiausia laidos herojė Ilona prisipažino, jog prieš persikeliant į naująjį būstą, ji kartu su šeima gyveno bute. Ilona, kaip gamtos mylėtoja, sako jau nebemačiusi, kada pražysta gėlės ir kada medžiai numeta lapus, todėl su vyru ėmė galvoti apie nuosavą sodybą.

Tiesa, pašnekovė sako, jog pirminė idėja buvo susirasti sodybą vasaroms, tačiau susiklostė taip, jog Ilonos šeima dabar čia gyvena nuolatos.

O ir apsispręsti dėl sodybos laidos pašnekovei nebuvo sunku. Štai ji pasakoja, kad sodybą įsigijo tiesiog žaibo greitumu.

„Pamatėme skelbimą, nuvažiavome pažiūrėti ir per 15 minučių nusipirkome. Pasirodė gera aura, nebenorėjome išvykti“, – šypsodamasi prisimena I. Venckienė.

Šilalės rajone gyvenanti Ilona prisimena, jog anksčiau vietoje jos būsto stovėjo molinis tvartas. Tiesa, prieš tai čia gyvenę žmonės buvo uždengę stogą, tačiau visas pastatas tebuvo molinės sienos. Pasitarusi su vyru, Ilona nusprendė, kad atnaujins būtent šį pastatą ir pavers jį savo namais.

Pasak I. Venckienės, būsto plotas siekia 170 kv. metrų, o aplink jį driekiasi 70 arų sklypas.

Laidoje „Kada įkurtuvės?“ išvysite ir šio unikalaus būsto vidų, kurio interjeru rūpinosi pati laidos herojė llona. Laidoje pašnekovė taip pat atskleis, kiek laiko ir finansų kainavo šis didžiulis projektas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją