Darbus atlieka specialistai

Pora laidoje „Kada įkurtuvės ?“ pasakoja, kad remontą bute pradėjo šių metų gegužę, šiandien jis vis dar tęsiasi. Namas, kuriame yra jaunos poros būsimas būstas, yra statytas apie 1970 metus. Čia, į Šiaulius, ji atsikraustė iš Kauno, kur mokėsi ir dirbo.

„Mus traukė gimtinė, šeima, artimieji, todėl grįžome į Šiaulius. Nors turime nusipirkę sklypą, bet namo greitai pasistatyti neišeitų, tad sulaukėme pagalbos iš mano tėvų ir nusprendėme sutvarkyti gana ilgai neremontuotą butą“, – pasakoja Paulina.

Bute, kurį pora remontuoja, jau yra nudažytos sienos, lubos, sutvarkyta nauja elektros instaliacija. Pora sako, kad atliekant remonto darbus labiausiai į akis krito nelygios buto sienos. Tiesa, sienų glaistymo, dažymo darbus, elektros instaliacijos keitimą, santechnikos keitimą ir kt. atliko specialistai. Ardymo darbus atliko, pasak poros, ji ir jos artimieji.

„Reikėjo kelių savaitgalių įtempto darbo“, – sako pora.

Būstas Šiauliuose

Sienų griovimui reikėjo projekto

Šiame bute buvo išgriauta ne viena siena, kai kurios buvo ir pastatytos. Pasak Paulinos, sienų griovimui reikėjo gauti kaimynų sutikimus, taip pat parengti projektą.

„Buvo parengtas sienų griovimo projektas, Kreipėmės į architektę, kuri užsiima nešančių sienų šalinimo planavimu. Ji parengė projektą ir gauti leidimą nebuvo sudėtinga. Tiesa, teko surinkti daugiau nei pusės kaimynų parašus, kuriais jie sutiko, kad bute būtų griaunamos sienos pagal paruoštą projektą“, – pasakoja Paulina.

Visą buto remonto istoriją išgirsti ir jį pamatyti galite laidoje „Kada įkurtuvės ?“.

Laidą „Kada įkurtuvės ?“ žiūrėkite šeštadieniais, 13 val. per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją