Šventinio namų dekoro pagrindiniai elementai

Tiesiog privalomas namų dekoro elementas, suteikiantis jaukumo žiemos laikotarpiu – švelni žvakės šviesa ir unikalaus dizaino žvakidės.

Šventinę nuotaiką namuose kurs ir ant namų palangės, serviravimo staliuko ar židinio atbrailos sukurtas mini miškas. Pamerktos stiklo vazose, ar supintos kaip girlianda, spygliuočių šakelės suteiks šventinės harmonijos pojūtį.

Įžiebkite šviestuvus, uždekite žvakes – jų sušildytos spygliuočių puokštės, puoštos stiklo žaisliukais ir gėlėmis, namuose tegul skleidžia miško aromatą.

Šventins dekoras (Interjero ABC/„iittala“ nuotr./ http://www.ginalasinterjeras.lt/)

Aistringai raudonai!

Nepamirškite klasikinės raudonos spalvos, kuri kiekvienais metais paryškina Kalėdas ir suteikia geros nuotaikos. Juk raudona – Kalėdų Senelio spalva! Jei klasikinę raudoną renkatės kaip pamatinę dekoro spalvą, ieškokite, kuo ją paįvairinti. Galite pasitelkti įvairiaspalvius raštus ar kitų atspalvių raudonus akcentus. Taip pat žaiskite skirtingų dydžių ir formų vazomis, žvakidėmis ar dekoracijoms.

Šventins dekoras (Interjero ABC/„iittala“ nuotr./ http://www.ginalasinterjeras.lt/)

Emocija – svarbiausia!

Tai visai ne vakarienė. Tai emocija, prisiminimas apie akimirką, praleistą drauge su artimaisiais.
Patiekite visus mėgstamus patiekalus ant stalo ir pamirškite visas taisykles. Tai tik jūsų stilius ir jūsų žaidimų aikštelė. Kiekvienas valgis gali tapti nepaprasta valgymo patirtimi, kai turite laisvę padengti stalą pasitelkę savo vaizduotę ir kūrybingumą.

Šventins dekoras (Interjero ABC/„iittala“ nuotr./ http://www.ginalasinterjeras.lt/)

Būkite eklektiški ir sujunkite elementus į tobulai netobulą visumą. Yra begalė galimybių išreikšti savo unikalų stilių!

Daugiau „Interjero ABC“ patarimų apie interjero dizainą kviečiame skaityti @interjeroABC Instagram paskyroje. Ankstesnius „Interjero ABC“ straipsnius taip pat galite perskaityti paspaudę ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją