Taip pat pagalvėlės – idealus pasirinkimas minimalistiniuose interjeruose, kuriuose erdvės aksesuarams skiriama labai nedaug: kruopščiai parinktos, jos padės sukurti subtilaus minkštumo bei šilumos įspūdį.

Kaip pasirinkti pagalvėles?


Tinkamai pasirinktos dekoro pagalvės gali suteikti jūsų interjerui šilumos, stiliaus ir atskleisti jūsų asmeninį braižą. Norint, kad dekoro pagalvės prisidėtų prie harmoningo ir jums tikrai patinkančio interjero, svarbu atkreipti dėmesį į namuose turimus baldus. Apgalvokite, ant kurio baldo puikuosis jūsų naujosios dekoro pagalvės. Įsivertinkite spalvų paletę ir raštų galimybes. Svarbiausia: nepamirškite, jog tik harmoningas derinys suteiks jūsų namams šiltą ir jaukią atmosferą.

Pagalvėlės (www.laurelihome.lt /Interjero ABC nuotr.)

Dekoro pagalvės turėtų būti naudojamos kaip akcentas, o ne interjero pagrindas. Tad, svarbu mokėti jas teisingai išdėlioti. Vizualizuojant dekoro pagalvių išdėliojimą ant sofos, mes vadovaujamės viena taisykle: maža sofa - trys pagalvės, standartinė sofa - keturios pagalvės, didelė sofa - penkios pagalvės. Lengva atsiminti, o rezultatas unikalus ir stulbinantis!

Kodėl vertėtų namų interjerą puošti dekoro pagalvėmis?

Namus puošti dekoro pagalvėmis yra verta dėl keletos priežasčių. Pirmiausia, tai yra būdas išreikšti savo kūrybiškumą ir individualumą. Dekoro pagalvės gali būti lengvai keičiamos ir atnaujinamos, suteikiant erdvei naują spalvą ir emociją. Šių interjero detalių įvairovė leidžia rinktis skirtingus raštus, spalvas ir tekstūras, kurie atspindi savininko asmeninį stilių.
Pagalvėlės (www.laurelihome.lt /Interjero ABC nuotr.)

Dekoro pagalvės yra ne tik gražios, bet ir funkcionalios. Gali būti naudojamos kaip patogios atramos sėdėjimui ar miegui, taip pat kaip elementas, kuris gali papuošti minkštus baldus.

Žmonės, puošdami namus dekoro pagalvėmis, gali išreikšti savo asmeninį skonį ir sukurti malonią gyvenamąją aplinką.

Daugiau „Interjero ABC“ patarimų apie interjero dizainą kviečiame skaityti @interjeroABC Instagram paskyroje. Ankstesnius „Interjero ABC“ straipsnius taip pat galite perskaityti paspaudę ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją