Galbūt jūsų namai nėra tobuli, tačiau pritaikę vos porą gudrybių jausitės kur kas labiau pasiruošę netikėtam vizitui. Ar turite laiko perdažyti sieną svečių kambaryje? Tikėtina, kad atsakymas į šį klausimą yra neigiamas. Vis tik jūs galite skubos tvarka nuvalyti dulkes ir išsiurbti namus, rašo thespruce.com. Išmėginkite šiuos itin praktiškus patarimus ir sutikite svečius kur kas geriau nusiteikę ir atsipalaidavę.

Ištraukite dailesnių rankšluosčių

Dailiai susuktų ar sulankstytų švarių rankšluosčių krūvelė vonios kambaryje šiai erdvei suteiks jaukumo ir ištaigingumo. Jei siekiate dar geresnio rezultato, rankšluosčius susukite ir sudėkite į krepšį. Svarbu nepamiršti, kad rankšluosčiai nebūtinai turi būti vienodos spalvos, tačiau pageidautina, kad visi atspalviai būtų neutralūs. Trumpai tariant, išskalbtos ir išlygintos namų tekstilės gausybė užtikrins, kad atvykę svečiai jausis laukti.

Rankšluosčiai vonioje

Ant svečių lovos klokite užtiesalą

Užtiesalas lyg pamojus burtų lazdele suteikia prabangos dvelksmo, net jei tai tėra paprastas medvilninis audinys, sulankstytas lovūgalyje. Nepamirškite, kad lovatiesės suteikia erdvei spalvų, tekstūrų ir, be jokios abejonės, tampa papildomu sušildančiu sluoksniu vėsiomis naktimis.

Lovatiesė

Šviežios gėlės

Neįtikėtina, tačiau vos pora ar trys nebrangios gėlių puokštelės, kurių įsigysite bet kuriame prekybos centre, akimirksniu atgaivins jūsų namus. Vos grįžę iš parduotuvės gėles surūšiuokite į puokštes. Siekdami gausesnio ir vešlesnio įspūdžio gėlių stiebelius patrumpinkite ir jas sumerkite į mažesnes vazas.

Gėlės interjere

Ant stalviršio dėkite dubenį su šviežiais vaisiais

Kadangi svečiai būna linkę būriuotis virtuvėje, skirkite dėmesio stalviršiams, kad šie atrodytų kuo geriau. Dubuo su į jį sudėtais šviežiais ir sultingais vaisiais atliks net dvi funkcijas: svečiams neprireiks ieškoti užkandžių ir vaisiai neabejotinai papildys virtuvės erdvę gaiviomis spalvomis.

Vaisių dubuo

Kavos ir arbatos padėklas

Ant virtuvės stalviršio dėkite padėklą su išdėliotais kavos ir arbatos reikmenimis. Patikėkite, jūsų svečius džiugins mintis, kad ryte neteks ieškoti pagalbos ir jie savarankiškai galės paruošti tonizuojančio gėrimo.

Kavos staliukas

Degančios žvakės

Žvakės skirtos ne tik romantiškoms vakarienėms. Namams šis atributas neabejotinai suteiks papildomos šilumos, aromatų ir jaukumo. Mūsų dienomis itin populiarios elektrinės žvakės, pasižyminčios didesniu saugumu, o tai ypač aktualu, jei namuose yra mažų vaikų.

Išrikiuokite kelias tradicines ar elektrines žvakes svetainėje, ant kavos stalelio, strategiškai reikšmingose vietose išdėliokite kvepiančių žvakių. Dar viena žvakėms labai tinkama vieta – ant vonios kambario praustuvo krašto. Jei trokštate suteikti namams jaukumo ir šilumos, bet nesijaučiate pasirengę išlaidauti, kuo puikiausiai tiks elementarios baltos spalvos žvakės, kurių rasite bet kuriame prekybos centre.

Žvakės interjere

Dekoratyvinės pagalvėlės svetainėje

Ar žvalgydamiesi svetainėje suvokiate, kad jos aukso amžius jau likęs praeityje? Puiku, jei turite galimybę prieš svečiams pasirodant pakeisti užuolaidas ar pakloti kilimą, tačiau bendrą vaizdą itin sėkmingai patobulinti padės ir vos kelios naujos sofos pagalvėlės.

Dekoratyvinės pagalvėlės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)