Šio straipsnio herojė Goda sako maniusi, jog karjeros sieks banke ir gyvens būtent iš šios veiklos. Vis tik moters planai pasikeitė kardinaliai – šiandien ji save pristato kaip interjero dizainerę, kuri ne tik kuria gyvenamųjų būstų išvaizdą, bet prisideda ir prie kur kas didesnių projektų.

Pašnekovės manymu, tuo metu, kai ji ėmėsi interjero dizaino veiklos, ši niša Lietuvoje buvo dar neužpildyta. Goda sako, kad tikrasis darbo pagreitis įsisuko visą šalį sukausčiusios pandemijos metu ir tebesisuka iki šiol.

„Per pandemiją vyko pats būstų įsirengimo bumas, tai buvo labai geras laikas“, – prisimena „GOT interjero dizainas“ studijos įkūrėja Goda.

Šio Delfi interviu metu Goda papasakojo ne tik savo gyvenimo istoriją, kaip iš bankininkės ji tapo interjero dizainere. Pašnekovė pasidalino ir daugybe naudingų praktinių patarimų. Pavyzdžiui, moteris atskleidė, kiek reikėtų tikėtis pakloti už interjero įrengimą, kas šiuo metu yra madinga ir kokias didžiausias klaidas daro tie, kurie būstus įsikurti nusprendžia patys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)