12
Kitas

Sąrašo tęsinys

1. Tekstūra ir raštai

Suteikite savo namams tekstūros ir raštų – jie atrodys apgalvoti ir prašmatnūs. Pradėkite nuo tekstūrinio pagrindo, pavyzdžiui, aksomo ar lino sofos ar fotelio, tada pamėtykite raštuotų pagalvėlių (rinkitės skirtingas: dryžius, gėles, gyvūnų raštus) ir tekstūrinį užklotą. Galutinis rezultatas atrodys išties brangiai.

2. Įspūdingas veidrodis

Bet kokius namus papuoš milžiniško dydžio veidrodis, kuris atspindės didelę dalį erdvės. Didelis veidrodis išpuošia kambarį ir paverčia jį daug didesniu. Pakeiskite savo vonios veidrodį (paprastai tai būna priklijuota prie sienos variantas) įdomesniu, laisvai stovinčiu veidrodžiu. Tai galima daryti šeimininko ar šeimininkės vonios kambaryje!

Interjero detalės

3. Langai, kurie apstulbina

Žmonės dažnai nekreipia dėmesio į savo langus, nes mano, kad, turint omenyje ribotą biudžetą, tai nėra prioritetas. Vis dėlto, portjeros, permatomos lengvos užuolaidos ar paprasčiausios romanetės yra greitas ir paprastas būdas sušvelninti savo langus ir suteikti erdvei tekstūros. Pilnai apipavidalinti langai suteiks visam kambariui išbaigtumą ir darną.

4. Stilingi prietaisai

Kas sakė, kad funkcionalumas negali atrodyti fantastiškai? Nuo virtuvės iki skalbyklos, investicija į aukščiausios klasės buitinę įrangą ne tik palengvins jūsų gyvenimą, bet ir suteiks jūsų patalpoms prabangos jausmą

5. Geometrinės detalės

Geometrinės detalės gelbėja ten, kur susikerta švarios linijos ir raštai. Ir skirtingai nuo geometrijos pamokos vidurinėje mokykloje, ši tendencija yra ir supaprastinta, ir įdomi.

Interjero detalės

6. Metaliniai elementai

Detalės gali sukurti visumą, tad nepamirškite, kad tokiuose kambariuose, kaip virtuvė ar vonia (ar bet kur, kur yra spintelės), labai svarbūs metaliniai elementai. Būtent įvairūs metaliniai aksesuarai suteikia namams prabangos įspūdį.

12
Kitas

Sąrašo tęsinys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)