19
Kitas

Juodi baldai

Toliau pateikta keletas idėjų iš portalo housebeautiful.com, kurioms tikrai vertėtų skirti dėmesio, jei norite, kad namuose įsivyrautų dabartines tendencijas atitinkanti atmosfera.

Sodriai mėlyna

Šį mėlynos atspalvį galima apibūdinti kaip sodrų, vidutinio ryškumo, šiltą, žaliai artimą toną. Jį laisvai galima derinti su šviesesnėmis spalvomis, pvz., vadinamąja tūkstantmečio rausva. Ji tikrai neleis mėlynai pernelyg įsivyrauti. Jei siekiate sukurti gelmės įspūdį, užuolaidos ir, tarkim, kur nors stovintis dubuo gali būti tamsesnio atspalvio. Šią spalvų schemą puikiai paįvairins kokia nors garstyčių atspalvio detalė ir viena arba dvi gėlėtos pagalvėlės. Griežtos formos stalas mediniu stalviršiu ir juodai dažytomis metalinėmis kojomis suteiks aplinkai dramatizmo. Ant stalo pastatyta masyvi vaza su įmerkta žaliuojančio augalo šakele pasitarnaus kaip iš gamtos atkeliavęs motyvas ir suteiks aplinkai jaukumo bei gaivos.

Interjero tendencijos

19
Kitas

Juodi baldai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)