1979 metų statybos name įkurto trijų kambarių buto remonto Lazdynėliuose pageidavo žavi jauna šeimyna. Kaip sako pati dizainerė, sukurtą interjerą galima būtų pavadinti „Viskas įmanoma!“. Anot jos, vaizdas, matomas prieš ir po, nuteikia ypatingai džiugiai, tačiau iki galutinio rezultato teko nemažai padirbėti.

„Bute remontas buvo darytas seniai, todėl visų pirma reikėjo tinkamai paruošti erdves, o tada jau galima buvo imtis darbų. Pakoreguotas išplanavimas gyvenamąją erdvę pavertė funkcionalia. Pirmiausia koridoriaus sąskaita buvo praplėstas vonios kambarys, o erdvės pojūtį davė virtuvės sujungimas su svetaine“, – komentavo D. Sakevičė.

Bute dominuoja baltos ir pilkos atspalviai, kurias puikiai papildo sąmanų žaluma, suteikdama interjerui išskirtinumo. Baldams dizainerė parinko baltus blizgius paviršius, kurie vizualiai praplečia erdvę ir įsilieja į visumą, sukurdami švarios estetikos jausmą.

Interjere idealiai įkomponuota balta virtuvė, kurią D. Sakevičė nusprendė paryškinti pilkomis detalėmis.Virtuvinis stalviršis, sienelė ir specialiai šiam interjerui gamintas valgomojo stalas dekoruoti pilkų atspalvių stalviršiu imituojančiu travertiną. Tai interjerui suteikia vientisumo, išskirtinumo ir puošnumo. Tie patys raštai ir samanų žalia spalva atsikartoja ir paveiksle, tapytame būtent šiai erdvei.

„Galiausiai subtilios prabangos interjerui suteikia aksominės samanų žalios spalvos kėdės su auksinėmis kojelėmis. Patį interjerą sušildo šviesiai rusvos laminuotos medienos plaušų grindys ir tokios pat spalvos kampinė patogi sofa-lova bei kilimas. Taip pat patį išbaigtumo įspūdį suteikia užuolaidos. Virtuvės langas pridengtas lengva dieninio audinio romanete, iš to paties dieninio audinio pasiutos užuolaidos svetainės langui su šviesiai pilko aksomo naktinėmis užuolaidomis“, apie interjerą pasakojo D. Sakevičė.

Senos statybos buto remontas

Miegamajame įrengta viskas, ko reikia: dvigulė lova ir talpi baltos spalvos spinta su išskirtinėmis stiklo baldų rankenėlėmis. Unikalumo suteikia interjero detalės – blizgi pilka lovatiese su samanų žalios spalvos pledu, avikailis, pufas kaip naktinis staliukas su pušų šakomis atrodo unikaliai.

Dizainerė sugebėjo klientę paversti labai laiminga – įrengė tokį vonios kambarį, kuriame tiesiog norisi gyventi nuolatos. Padidintame vonios kambaryje pavyko sutalpinti dušą, laisvai pastatomą elegantišką vonią ir puikiai paslėpti skalbimo mašiną nišoje, pridengiant ją pilkos spalvos baldine furnitūra.

Pasirinktos marmuro imitacijos plytelės buvo derinamos su pilkomis betoninėmis plytelėmis. Baltos spalvos santechnika, pilka baldinė furnitūra pasirinkta neatsitiktinai. Kaip teigia D. Sakevičė, norėjosi susieti su kitomis būsto erdvėmis.

Senos statybos buto remontas

Jaukiame vaikų kambaryje vyrauja tos pačios spalvos kaip ir visame interjere. Nedideliame kambaryje pavyko sutalpinti spintą tiek drabužiams, tiek žaislams susidėti, medinį rankų darbo namelį-lovą, staliuką su kėdutėmis ir patogų sėdmaišį.

„Kurdama šį interjerą dar kartą įsitikinau, kad viskas, kas paprasta, yra stebuklinga ir ypatinga. Šiuo atveju pušys tapo viso interjero įkvėpimu. Kai žiūri, apima tas jausmas, kai neįkainojamas pušų vaizdas pro langą gniaužia kvapą, o namuose vyrauja tobula harmonija, švari estetika, subtili elegancija, švelnus spindesys, ramybė ir jaukumas“, – rezultatu džiaugiasi interjero dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)