„Mulholland Estates“ rajone, kuriame gyvena tokios garsenybės, kaip DJ Khaledas ir Christina Aguilera, 1991 metais pastatytame ispaniško stiliaus name yra penki miegamieji, kino teatras, didelė svetainė, moderni virtuvė. Šalia namo įrengtas baseinas, teniso kortas, didžiulė žaidimų aikštelė, kurioje galės smagiai leisti laiką Kendall dukterėčios ir sūnėnai.

Kaip ir daugelis Los Andželo namų, šis namas anksčiau priklausė kitai garsenybei – aktoriui Charlie Sheenui. Jis 2012 metais namą pirko savo dabar jau buvusiai žmonai Brooke Mueller.

Beje, tai ne pirmas Kendall sandoris nekilnojamojo turto srityje. Birželį modelis paskelbė už 1,6 mln. JAV dolerių parduodanti savo pirmą įsigytą namą Vestvude, Kalifornijoje. Praėjusiais metais ji taip pat už 6,5 mln. JAV dolerių nusipirko Johno Krasinski ir Emily Blunt namą Vakarų Holivude, kurį šią vasarą pardavė už 6,85 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)