66 metų T. Hilfigeris nurėžė savo apartamentų „Plaza Hotel“ pastate kainą, nes labai trokšta juos parduoti. Tai jis padarė po keturių metų mėginimų šiuos namus parduoti už 80 mln. dolerių, rašo dailymail.co.uk. 520 kvadratinių metrų ploto apartamentai per du aukštus, iš kurių atsiveria įspūdingi vaizdai į Niujorko Centrinį parką, yra gera investicija žmonėms, turintiems pakankamai storas pinigines ir išgalintiems sumokėti betn jau sumažintą kainą.

Teigiama, kad dizaineris 2008 metais įsigijo šį butą už 25,5 mln. dolerių ir jo renovacijai išleido maždaug 26 tūkst. dolerių. Naujose nuotraukose įspūdingi šių apartamentų interjerai atsiveria visu savo grožiu.

T. Hilfigeris savo bute įrengė keturis miegamuosius, keturis vonios kambarius ir pasistengė, kad niekas neužstotų vaizdo į Centrinį parką ir 5-ąją aveniu.

Pro pirmojo buto aukšto langus atsiveria vaizdas į garsiąją gatvę, kurioje įsikūrusios pačios brangiausios pasaulio parduotuvės. Pro juos taip pat matyti Manhatano dangoraižiai.

Pirmajame aukšte yra valgomasis su kokteilių maišymui skirtu baru, pusryčių kambarys, įkurtas tiesiai po „Plaza Hotel“ kupolu, ir jaukus kampelis knygų skaitymui.

Čia taip pat įrengta virtuvė su vieta valgymui, šeimos kambarys, tualetas svečiams ir studija.

Vingiuojantys laiptai veda į antrą apartamentų aukštą, kur iš šeimininkų miegamojo galima patekti į privačią terasą ir pasigrožėti Centrinio parko vaizdais.
Šalia miegamojo taip pat įrengta drabužinė ir erdvi sieninė spinta.
Viršutiniame aukšte yra dar trys miegamieji, du atskiri vonios kambariai ir svetainė.

1809 numeriu pažymėti apartamentai „One Central Park South“ viešbutyje siūlomi su visomis viešbučio paslaugomis, įskaitant patarnautoją, kuris pastato jūsų automobilį, kambarių valymą ir maisto pristatymą į apartamentus iš garsenybių šefo Toddo Englisho restorano.
Pirmasis aukštas pasižymi elegantiškomis, juodai lakuotomis sienomis, kurios derinamos su sodrios raudonos spalvos elementais ir netgi leopardo raštais.

T. Hilfigeris savo apartamentų interjere taip pat panaudojo medines grindis ir vintažinius židinius iš Anglijos. Sienas taip pat puošia antikvariniai veidrodžiai.

Nors kai kurie kambariai tviska elegantiškomis kremine ir aukso spalvomis, kurias galima išvysti penkių žvaigždučių viešbučiuose, apartamentuose yra ir kur kas asmeniškesnių interjerų.

Vienas iš miegamųjų yra išdažytas šviesia levandų spalva, o vaikų miegamasis yra dekoruotas raudonos ir mėlynos spalvos jūrine tematika, įkvėpta, regis, paties T. Hilfigerio mados linijų.
Bene labiausiai išsiskiria kupolas, kurį puošia Hillary Knighto, iliustravusio knygas apie Eloise, freskos.

Kaip ir Hilfigerių šeima, Eloise, anot knygų, gyvena viršutinio „Plaza Hotel“ aukšto kambaryje.

H. Knightas savo freskose nutapė tiek Eloise, tiek Hilfigerių šeimos narius.

Tačiau buto interjere atsispindi ir T. Hilfigerio meilė šiuolaikiniam popmenui. Apartamentuose galima išvysti Andy Warholo, Keitho Haringo, Richardo Prince`o ir grafičių dailininko Jeano – Michelio Basquiat darbus.

Anksčiau T. Hilfigeris yra sakęs, kad šiame viešbutyje norėtų turėti savo namus, tačiau dabar jis yra pasirengęs visiems laikams atsisveikinti su šiuo būstu, nes jis su savo žmona Dee Ocleppo didžiąją laiko dalį praleidžia šeimos dvare Konektikuto valstijos Grinvičo mieste.

Sutuoktiniai taip pat turi namus Majamyje ir vilą privačioje Karibų jūros Miustiko saloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)