54 metų juostų „Karibų jūros piratai“ žvaigždė pats gimęs Kentukio valstijoje. Žirgų ūkį jis 1995 metais įsigijo už 950 tūkst. dolerių. 2001 metais šį objektą pardavė už 1 mln. dolerių, tačiau 2005 metais už 2 mln. dolerių nusipirko atgal. Nekilnojamojo turto agentas Gary Dentonas iš „Rector Hayden“ sako nežinantis, kodėl aktorius ūkį nusipirko antrą kartą. Gali būti, kad įžymybė taip elgėsi dėl savo mamos, kuri ten gyveno. Aktoriaus motina Berry Sue Palmer mirė 2016 metų gegužę. Ūkis pavadintas jos vardu.

557 kvadratinių metrų ploto name yra septyni miegamieji, įrengtas keturiems automobiliams skirtas garažas, svečiams skirti vieno miegamojo apartamentai, yra baseinas ir automatiškai laistoma veja.
„The Herald“ skelbia, namuose įrengta milžiniška virtuvė, yra „lovos dydžio“ televizorius didžiajame miegamajame ir daugybė šeimos nuotraukų.

Tačiau dabar, mirus mamai, aktorius šį objektą vėl parduoda, tačiau niekaip neranda pirkėjo, skelbia „Yahoo“.

Rinkoje ūkis pasirodė gruodį, už jį aktorius norėjo 2,9 mln. dolerių. Pakartotinės varžytuvės buvo rugsėjį. Deja, aukcionas nusprendė šia ferma neužsiimti, nes niekas neparodė noro įsigyti šio žirgų auginimo ūkio. Didžiausia pasiūlyta kaina buvo vos pusė pirminės šio nekilnojamojo turto objekto vertės, PEOPLE patvirtino „Rector Hayden Realtors“ ir „Halfhill Auction Group“.

Už 1,4 mln. dolerių ūkį įsigyti panoro vietos radijo laidų vedėjas Rickas Deesas, tačiau suma pardavėjui pasirodė per menka.
„Tai dar ne pabaiga. Yra keli žmonės, kurios domina šis nekilnojamojo turto objektas“, – pareiškė J. Deppo verslo reikalus tvarkantis Edwardas White‘as.

Rezervinės kainos nuspręsta prieš aukcioną neskelbti. „Bluegrass Sotheby‘s International Realty“ agentas Johnas Scottas Durbinas „Wall Street Journal“ yra sakęs, kad tokia pardavimo strategija Kentukiui yra įprasta ir padeda patraukti daugiau pirkėjų.
2016 metų liepą J. Deppas nusprendė parduoti savo namus Pietų Prancūzijoje. Pirminę kainą padidino nuo 17 mln. dolerių iki 55,5 mln. dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)