Atrodytų, anksti skelbti metų spalvą prieš dvejus metus, vis tik ekspertai sako, kad levandų atspalvis jau dabar dažnai matomas internete, ir tik laiko klausimas, kada jis išpopuliarės fizinėje aplinkoje.

Levandų atspalvio violetinė įsilieja į esamas tendencijas, kurios teikia pirmenybę ramiai, jaukiai nuteikiantiems atspalviams.
Kompanija „Minwax“ savo šių metų spalva paskelbė vintažinę žydrą, kuri įkūnija ramybę, atsparumą, o „Behr“ 2021 m. spalva išrinko švelnų terakotos atspalvį, kuris pirmiausia asocijuojasi su patogumu, jaukumu.
Prognozuojama, kad levandų atspalvio violetinė bus populiariausia spalva, žmonėms atsiteisiant po ilgo ribojimų ir nežinomybės laikotarpio. Be to, ekspertų teigimų, levandų atspalvis skatina ir optimizmą, stabilumo, balanso pojūtį.

Pasak „Coloro“ turinio padalinio vadovės Joanne Thomas, „levandų atspalvis įkūnija stabilumą, ramybę ir savotišką skaitmeninį eskapizmą, kurį daugelis žmonių susikūrė, kad apsaugotų ir stimuliuotų psichinę sveikatą šiais iššūkių kupinais laikais“.

„Coloro“ ir WGSN taip pat prognozuoja, kad šį vasaros sezoną dominuos keturios spalvos: sodri raudona, smėlinė, žydra su turkio atspalviu ir pažaliavusio vario atspalvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)