Sprendimai pagrįsti nuomone + žiniomis apie produktus + klientų patirtimi.

5 interjero dizaino sprendimai, kuriuos priimčiau savo namuose!

1. NATŪRALAUS MEDŽIO GRINDYS.

Šis sprendimas tinkamas žmonėms, mėgstantiems natūralumą, šiltą jausmą erdvėje, prabangius, laikui nepavaldžius sprendimus, ir norintiems turėti dalelę gamtos savo namuose.

Netinka pedantams, kurie, pamatę įbrėžimą ant natūralaus paviršiaus ar nusidevėjimo žymes, keiks savo pasirinkimą. Medis gyvena savo savarankišką gyvenimą, ant jo įsirėžia gyventojų istorija. Jeigu tai skamba atstumiančiai, tikriausiai šis sprendimas ne jums.

Medinės grindys

Patarimas sau! (vadinasi tinkamas ir tau) Greičiausiai, vonios kambaryje nedėčiau parketo (nors tai irgi įmanoma, tačiau individualios svajonės vonios kambariui, šiuo atveju, kitos), bet dėl virtuvės grindų dar labai gerai pasvarstyčiau ir atlikčiau namų darbus. Gerai apsvarsčius savo gyvenimo ypatumus, galima atrasti natūralaus medžio parketlentes, kurios drąsiai galėtų būti naudojamos ir vonios kambaryje.

2. NATŪRALAUS AKMENS STALVIRŠIS (tinkamai parinkta akmens rūšis).

Sprendimas tinkamas žmonėms:

  • Kurie žiūri į tam tikrus interjero sprendimus kaip į investiciją.
  • Norintiems ilgaamžiško, laikui nepavaldaus sprendimo.
  • Daug gaminantiems.
  • Mėgstantiems greitai ir be ilgų preliudijų susitvarkyti virtuvės erdvę.
  • Mylintiems gamtą, estetiką ir patrauklų vaizdą savo akyse.


Tad žinodami, ko ir kodėl norite, tikrai drąsiai galite pasiruošti įgyvendinti svajonių sprendimus ir susidėlioti biudžetą iš anksto. O gal vis tik reikia kreiptis į gudragalvius specialistus, kurie tinkamai suplanuos jums virtuvės erdvę ir suprojektuos baldą? Pasvarstykite!

Netinkamas sprendimas. Mes visada sakome, kad viskas gyvenime turi būti „balanse“, tad interjero sprendimai – ne išimtis. Siekiant balanso interjere, „aplink“ natūralaus akmens stalviršį nelipdyčiau pačių pigiausių baldinių medžiagų. Todėl, greičiausiai, natūralaus akmens stalviršis nebūtų tinkamas sprendimas, jeigu likęs interjeras itin ekonominės klasės. Tokiu atveju akmuo smarkiai iškristų iš bendro aplinkos konteksto.

3. SKIRTINGŲ LYGIŲ APŠVIETIMAS.

Kaip naivu tikėtis, kad vieno apšvietimo taško erdvės centre užteks, jog galėtumėte mėgautis jaukia šviesa namuose. Manau, nuostabu yra turėti galimybę rinktis namų apšvietimo scenarijus pagal nuotaiką, pojūčius ar specialius poreikius. Tad skirtingų lygių apšvietimo turėjimas tinkamas sprendimas tiems, kurie mėgsta kurti nuotaiką šviesa, supranta šviesos įtaką kūnui, sveikatai, arba tiesiog turi skirtingus poreikius šeimoje (nes vienas mėgsta daug šviesos, kitas tik foninį apšvietimą). Turėti tris apšvietimo lygius: akcentinį, darbinį ir foninį – prabanga, bet aš ją ir rekomenduoju turėti!

Netinkamas sprendimas…. Nėra, kam netiktų.

Namų apšvietimas

4. VĖDINIMAS.

Kaip šviesa, taip ir oras, labai svarbus mūsų savijautai, miegui ir komfortabiliam buvimui namuose. Būtinai atkreipkite dėmesį į vėdinimo suplanavimą, įrangos parinkimą ir specialistų atranką – nenumokite ranka į savo nematomą komfortą.

5. GIPSINĖS LUBOS

Gipsinės lubos – senas, geras, patikrintas sprendimas. Tinkamas tiems, kurie:

  • Planuoja kelių lygių apšvietimą.
  • Siekia kuo estetiškesnių, mažiau matomų šviesos šaltinių.
  • Siekia dekoratyvių, forminių elementų arba skirtingų spalvinių sprendimų lubose.
  • Siekia vientiso, kokybiško, ilgaamžiško sprendimo.

Netinkamas: itin kuklų biudžetą ir labai ribota įsirengimo terminą turintiems žmonėms. Lyginant su įtempiamomis lubomis, gipsinės lubos brangesnis sprendimas, turintis ilgesnį įrengimo procesą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją