18kv. m – tokio dydžio būstą pasiryžo įrengti interjero dizainerė J. Stasiūnaitė. Pašnekovė sako, kad jis skirtas trumpalaikei nuomai, todėl ir sprendimai jame daugiau pritaikyti trumpai būste gyvensiantiems svečiams.

„Reikėjo sutalpinti visas gyvenimui būtiniausias zonas: valgymo, maisto gaminimo, daiktų sandėliavimo ir miegojimo itin mažoje patalpoje. Buto interjeras turėjo priminti viešbučio kambarį, bet tuo pačiu ir būti pritaikytas ilgesniam gyvenimui, nes kartais būna svečių, kurie apsistoja apartamentuose mėnesiui arba dar ilgesniam laikui“, – pasakoja interjero dizainerė.

18 kv. m būstas

Dėl savo paskirties, pasak J. Stasiūnaitės, butas turėjo atrodyti išskirtinis ir patrauklus būsimiems jo svečiams. Visi sprendimai turėjo būti ilgaamžiai ir kokybiški, bet ne pernelyg brangūs.

„Reikėjo vizualiai padidinti erdvę, dėl to naudojau veidrodį prieškambaryje ir šviesią sienų spalvą. Tai yra modernaus stiliaus interjeras, jo spalvos – medžio, balta, tamsiai žalia su juodais akcentais, grindys: laminatas. Modernus interjeras su tamsiai žalios spalvos akcentais. Atvirkščiai nei ilgalaikei nuomai, trumpalaikei nuomai skirtuose būstuose rekomenduoju rinktis drąsesnes spalvas. Dėl ryškios spalvos pasirinkimo, šis interjeras išsiskiria iš kitų nuomai skirtų skelbimų ir labiau atkreipia būsimų nuomininkų dėmesį. Visi baldai buvo gaminti pagal užsakymą, išskyrus vonios spintelę, lovą ir staliukus prie jos“, – pabrėžia pašnekovė.

18 kv. m būstas

Interjero dizainerė išvardijo ir išskirtinius šio interjero sprendimus, kuriais ji didžiuojasi labiausiai.

„Didžiuojuosi, kad pailginus virtuvinį stalviršį jis tarnauja ir kaip stalas. Taip pavyko sujungti maisto gaminimo ir valgymo zonas į vieną. Likau patenkinta, kad itin mažos kvadratūros bute pavyko padaryti pakankamai daug spintų, būtinų skirtingų daiktų sandėliavimui. Prieškambario spintą skyriau atvykstančių svečių lauko drabužiams ir batams. Lovos daiktadėžė – patalynei ir rankšluosčiams laikyti. Kita spinta, esanti miegamojo zonoje, skirta svečių drabužiams, joje taip pat yra speciali vieta lyginimo lentai ir lygintuvui, o vonios spintelė higienos priemonėms laikyti. Džiaugiuosi, kad interjeras yra ryškus, estetiškai patrauklus ir atkreipiantis dėmesį“, – teigia J. Stasiūnaitė.

O dabar – pasižvalgykite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)