Kiekvieno baldo atspalvių ir tekstūrų derinimas

Kaip sukurti tobulą miegamąjį? Svarbu paįvairinti miegamojo baldų spalvas, tekstūras ir stilius. Derantys miegamojo komplektai tapo atgyvena, dažnai labiau primenančia pasenusią 90-ųjų ar 2000-ųjų metų pradžios namų dizaino tendenciją. Rekomenduojama vengti kiekvieno baldo, ypač miegamajame, tonų ir tekstūrų derinimo.

Geriau patariama stengtis maišyti ir derinti įvairias medžiagas ir stilius, kad sukurtumėte organiškesnį ir faktūriškesnį vaizdą.

Miegamasis

Pasirinkti pigų ir klišinį sienų meną

Pigūs kaligrafiški sienų piešiniai yra praeitis. Šis sienų menas, dažnai sutinkamas didžiųjų mažmenininkų parduotuvėse, gali nuvertinti jūsų namų dizainą, sukurti kičą jūsų namuose.

Užuot naudoję šią pasenusią 2014 m. modernaus dizaino detalę, rinkitės žemišką ir organišką dekorą. Kraštovaizdžio paveikslai, keramika ir moliniai indai, pintos detalės yra geresni pasirinkimai modernaus stiliaus mėgėjams.

Intereras

Visiškai balta spalvų paletė

Visiškai balta spalvų paletė tinka daugeliui namų dizaino stilių, pavyzdžiui, minimalizmui ar skandinavų estetikai. Tačiau ši spalvų paletė tapo netinkamai naudojama ir dažnai netinka dizaino stiliams, kuriuose spalvos ir raštai yra tinkamesni. Visiškai baltos paletės namuose problema yra ta, kad lengva sukurti nykų interjerą, kuris atrodo bevaisis ar neįdomus. Todėl naujakuriai turėtų rinktis spalvų paletę, turinčią daugiau atspalvių, ryškumo.

Namų savininkams, mėgstantiems baltų spalvų paletę ir estetiką, rekomenduojama jas derinti su šiltesniais tonais, pavyzdžiui, tamsiai ruda, kreminė, smėlio ar rausvai ruda, kad sukurtumėte žemišką vaizdą. Nepamirškite įkomponuoti daug tekstūros – austų kilimėlių, krepšelių, akmens ir metalo dirbinių bei stiklo dirbinių.

Svetainė

Užuolaidos, nesileidžiančios iki grindų

Nors daugelis interjero dizaino klaidų dažnai priklauso nuo asmeninių pageidavimų, galima drąsiai teigti, kad viena iš bjauriausių dizaino klaidų yra užuolaidų, kurios nesileidžia iki grindų, naudojimas. Daugelis profesionalių dizainerių primygtinai rekomenduoja namų savininkams vengti šios negražios dizaino tendencijos, kad ir koks būtų jų dizaino stilius.

Pagal bendrą dizaino taisyklę namų savininkai turėtų pakabinti užuolaidas maždaug šešis centimetrus virš lango rėmo ir leisti audiniui „pabučiuoti“ grindis. Tai padės sukurti elegantiškesnį ir prabangesnį namų vaizdą, jūsų dizainas bus „išbaigtas“.

Svetainė

Pasenęs virtuvės suplanavimas

Jei rekonstruojate virtuvę arba ketinate keisti virtuvės suplanavimą, galbūt esate girdėję apie „virtuvės trikampį“. Šiuo terminu apibūdinamas išdėstymas tarp kriauklės, viryklės ir šaldytuvo. Daugelį metų virtuvės trikampis buvo fantastiškas būdas suprojektuoti virtuvę taip, kad būtų patigu gaminti maistą. Tačiau dabar tendencijos pasikeitė: vis daugiau virtuvių planuojamos susibūrimams.

Patariama rinktis tokį virtuvės išplanavimą, kuris skatintų darbo erdvės pojūtį. Idealiai tinka daugiau vietos judėjimui ir dideliems stalams. Ruošdamiesi virtuvės remontui, apsvarstykite, kaip jos išplanavimas bus naudingesnis komandinio maisto gaminimo aplinkai.

Kilimas virtuvėje

Atsisveikinkite su pilkomis medinėmis grindimis

Laikai, kai namuose vyravo pilki, pilkšvi ir balti tonai, pamažu traukiasi. Šiuolaikiniai namų savininkai ir dizaineriai trokšta šilumos ir gyvybingumo, daugiau natūralių ir organiškų elementų. Tai reiškia, kad nėra daug vietos pigioms ir šaltoms pilkoms medinėms grindims.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją