Nepaisant visų priežasčių, kurios šauna į galvą, beveik neišvengiama, kad anksčiau ar vėliau jums norėsis atnaujinti namų interjerą. Svarbiausia tai, kad yra keletas būdų, kaip tai padaryti neišsunkiant viso savo biudžeto.

Atnaujinkite techniką

Išties nuostabu, kokį pokytį gali suteikti naujas čiaupas, netgi durų rankenos gali visiškai pakeisti bendrą vaizdą. Jūsų pasirinkimai yra nesibaigiantys ir tikrai įperkami.

Galite įsirengti madingas žalvarines rankenėles ir priderinti prie jų čiaupą. Neįdomias durų rankenas galite pakeisti išmargintomis keraminėmis rankenomis arba sumaišyti skirtingus metalus ir derinti juos tarpusavyje.

Pasidarykite akcentinę sieną

Akcentinė siena yra vienas geriausių būdų padaryti didelį pokytį kambaryje neužtrunkant daug laiko ir pastangų. Ji gali praturtinti interjerą ir paversti jį dinamiškesniu.

Apsvarstykite galimybę išmarginti sieną žaismingu raštu arba nudažyti savo mėgstamiausia spalva. Jeigu nenorite priimti sprendimo, dėl kurio vėliau gali tekti gailėtis, tuomet pagalvokite apie tai, kad yra daugybė gražių nuimamų tapetų variantų, todėl pasinaudokite proga juos išbandyti be papildomo nerimo.

Interjero dizainas

Atnaujinkite langų dizainą

Langai turi daug reikšmės viso kambario dizainui – pabandykite perdekoruoti langus ir pamatysite, kaip pasikeis visas kambarys.

Be to, tikrai yra daugybė būdų tai padaryti. Galima pasikabinti lengvas užuolaidas, stilingas žaliuzes arba suderinti ir viena, ir kita.

Pakeiskite pagalvėles

Pagalvėlės yra svetainės makiažas – jūs galite jas keisti ir atnaujinti priklausomai nuo nuotaikos ir nuo sezono, o efektas keičia nedaug ką.

Jeigu kambario išvaizda nusibodo, pabandykite pridėti keletą ryškių spalvų pagalvėlių, jos įpūs šiek tiek naujos energijos.

Paklokite naują kilimą

Kilimai turi savybę sušildyti ir paryškinti erdvę. Todėl, jei norite atnaujinti namus, nėra geresnio būdo nei naujas kilimas.

Žinoma, kilimo spalvos ir raštai yra svarbūs, bet vieta, kurią parenkate kilimui, taip pat yra svarbi.

Suteikite sienoms meilės

Akcentinė siena nėra vienintelis būdas atnaujinti erdvę, visos namų sienos gali tapti puikia galimybe pakeisti namų išvaizdą.

Galite įsirengti įdomiai atrodančių lentynų ir ant jų sudėti savo mėgstamiausius niekučius, pakabinti didžiulį akcentinį meno kūrinį arba susikurti jaukią ir mielą paveikslų ar nuotraukų galeriją.

Pakeiskite lovos patalynę

Jūsų lova yra centrinė miegamojo vieta. Todėl, jei norite atnaujinti miegamojo dizainą, pradėkite nuo patalynės.

Nuo jaukių „hygge“ įkvėptų pledų ir minkštų lovatiesių iki žaismingų spalvotų ir užburiančių tekstūrų – pasirinkimas neribotas, tereikia tik fantazijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją