1. Balta ant baltos.

Skamba keistai, tačiau baltą spalvą derinti su baltais aksesuarais kartais yra geras sprendimas – atrodo neįprastai, tačiau labai įdomiai.

2. Jeigu kambarys atrodo kaip nespalvota nuotrauka…

… vadinasi gerai supratote, kaip turi atrodyti skandinaviškas stilius.

3. Nepamirškite pridėti šilumos

Kambarys, kuriame vyrauja griežti kontrastai, gali atrodyti antiseptinis ir šaltas. Pridėdami į interjerą natūralaus medžio arba truputį aukso, pridėsite asmenybės ir šilumos, ko ypač reikia miegamajam.

4. Nebijokite spalvos

Tiesa, kad dauguma skandinaviško stiliaus kambarių atrodo vienspalviai, tačiau tarpusavyje sujungus erdvės, švarių linijų, šviesos, tekstūros elementus, spalva neabejotinai tampa skandinaviško stiliaus elementu, todėl papildomai atspalvių įmaišyti nereikia.

5. Pastatykite lovą ant grindų

Atsikratę rėmų ir galvūgalio, sutaupysite pinigų, be to, tai sukuria didelės ir atviros erdvės įspūdį, idealiai tinkantį skandinaviškam dizainui.

6. Įsileiskite lauką

Įdomus pasakymas – lauką reikia įsileisti į vidų. O tam padaryti užtenka augalų, kurie yra neatsiejama šio interjero stiliaus dalis.

7. Pridėkite tekstūriškos šilumos kailiais

Šiame tvarkingame ir ramiame interjero stiliuje tekstūra yra labai svarbi. Kailiai suteikia sėdimoms vietoms minkštumo ir jaukumo, be to, išlipti iš lovos, kai šalia kailinis kilimėlis, bus daug maloniau. Tiesa, kailiai neturi būti natūralūs – juk gamtą reikia saugoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)