Tokią patirtį jums gali suteikti poilsiavietė „Finn Lough“. Čia jūs turėsite galimybę miegoti po Paukščių taku nameliuose, kurių kupolas pagamintas iš stiklo. Iš jų galėsite tarsi naujai pažvelgti į pasaulį.

Bubble Domes

Šie kupoliniai nameliai lankytojų laukia Eniskilene Šiaurės Airijoje. Nakvynė „Finn Lough“ yra puiki galimybė pasimėgauti puikia Airijos gamta, nesibaiminant joje tykančių pavojų. Tai idealus pasiūlymas tiems, kuriems patinka žiūrėti į lauką, bet ne jame būti.

Kupoliniai nameliai suteikia 180 laipsnių vaizdą į mišką, o viduje – Skandinavijos įkvėptą interjerą. Juos sukūrė „Dome Experience“, ieškojusi galimybės „svečius priartinti prie gamtos, atitolinti nuo minios, nuo ekranų ir nuo kasdienybės“. „Mes norėjome įveikti įprastinio kambario ribas, išsaugodami tą patį komforto ir šiuolaikinio dizaino lygį“, – teigia kompanija.

Išties, daug kas sutiktų atsisakyti savo telefono dėl tokios patirties. Nebent būtų liūdna dėl to, kad neįmanoma pasidalinti su kitais savo naktiniais vaizdais. Nepaisant to, patirtis to verta!

Bubble Domes

Jeigu tokie kupoliniai nameliai jūsų nedomina, „Finn Lough“ siūlo trijų tipų apgyvendinimą. Galite miegoti pakrantėje stovinčiame namelyje, liukso numeryje su maitinimu ar name ant ežero kranto. Taip pat čia siūloma daugybė pramogų, tokių kaip žvejyba, valčių prieplauka, SPA, vandens sportas, pėsčiųjų takai ir vidaus žaidimai.

Bubble Domes

„Finn Lough“ taip pat savo svečiams siūlo pačias įvairiausias patirtis, pradedant nakvyne ir pusryčiais viename savo liukso kambarių su vaizdu į ežerą ir baigiant pabėgimu besilaukiantiems tėveliams prieš kūdikio gimimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)