Virtuvės spintelės

Virtuvėse bus galima pamatyti vandenyno įkvėptus atspalvius. „Mėlyna ir žalia tapo populiaria 2017-ujų virtuvės spintelių spalva. Šios spalvos maišomos tarpusavyje arba net naudojamos kaip dominuojančios virtuvėje“, – sako Stephanie Pierce.

Violetinė

Pantone Color Institute“ paskelbė, kad 2018-ųjų spalva – ultravioletinė, kuri jau dabar pasirodo kiekvieno namų kampelio interjere.

Ryškiai violetinė asocijuojasi su prabanga, ekstravagancija ir maksimalizmu, tai panašu į maištingą posūkį nuo minimalistinio interjero prie ryškių, drąsių sprendimų.

Shannon Zapala teigimu, viena populiariausių šių metų virtuvės tendencijų yra stiprių, netikėtų spalvų naudojimas. „Ultravioletinė – dramatiška spalva, akcentuojanti prabangą ir eleganciją“, – sako ji.

Spalvų maišymas

Vienspalvių virtuvės baldų era liko gerokai mums už nugarų, sako Sue Wadden. Šiemet virtuvėje madinga maišyti ir derinti skirtingus atspalvius.

„Skirtingų spalvų naudojimas tapo populiaria tendencija. Pavyzdžiui, tamsios sienos ir spintelės derinamos su šviesiomis pakabinamomis spintelėmis ar kitais virtuvės baldais“, – teigia S. Wadden.

Kontrastingas marmuras

Interjero dizainerė Donna Mondi teigia, kad naujausias virtuvės interjero „kabliukas“ yra kontrastingas ir dramatiškas marmuras. „Kontrastingi marmuro stalviršiai puikiai tinka dramai sukurti. Manau, kad ši tendencija šiemet taps itin stipri“, – sako D. Mondi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)