Paskutiniame vaizdo įraše Aurimas parodė, kaip namelyje išvedžiojama rekuperacinė sistema. Ir tik po šių darbų paaiškės, koks bus tikslus vidaus patalpų aukštis.

Vyras taip pat sakė, kad vykstant statybų procesams namelio funkcionavimui reikalingus akumuliatorius buvo nuspręsta perkelti į į išorę. A. Valujavičius pasidžiaugė, kad tokiu būdu jis turės vieną papildomą laisvą patalpą viduje.

„Statybos nestoja. Tas džiugu“, - sako Aurimas ir parodė, kad namelio išorė pradėta dengti lentelėmis. Panašu, kad būstas netrukus turės ir iki galo sutvarkytą stogą, ant kurio vyras nusprendė sumontuoti saulės paneles.

Aurimas Valujavičius

Žiemoti palydėta „Lituanica“

Nors šiuo metu statybos užima svarbią A. Valujavičiaus gyvenimo dalį, tačiau nereikia pamiršti, kad jį geriausiai pažįstame kaip keliautoją, kuris irkline valtimi „Lituanica“ įveikė Atlantą. Paskutiniame vaizdo įraše Aurimas parodė, kaip iš Kauno marių buvo ištraukta ir žiemoti palydėta „Lituanica“. A. Valujavičius pasijuokė, kad ji buvo likusi bene viena paskutinių vandens transporto priemonių jachtklube.

Anot jo, tai nėra paprastas procesas ir vieno žmogaus nepakanka. „Lituanica“ buvo nugabenta į Veiverių miestelių, kur keliautojas ją savo rankomis išvalys.

Primename, kad visai neseniai A. Valujavičius paskelbė apie savo būsimą kelionę. Keliautojas jau kovo mėnesį dviračiu leisis po Naująją Zelandiją. Jis savo kelionę įamžins vaizdo įrašuose, kuriuos Delfi TV žiūrovai galės stebėti kiekvieną dieną. Daugiau apie būsimą kelionę skaitykite čia.

Kaip A. Valujavičiui sekasi statyti namą ant vandens, stebėkite Delfi TV laidoje „Aurimo būstas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)