Pirmieji darbai prasideda statybvietėje. Tik dar ne paties namo – pirmiausia teks pasistatyti angarą, kuriame tilptų neįprastas būstas. „Kad statybos vyktų greičiau, reikia specifinių sąlygų, tad namą nusprendėme statyti ne lauke, o viduje. Ar lietus, ar dar kažkas – viduje galėtume vykdyti darbus. Taigi pagalvojome, kad reikia arba statybinės palapinės, arba angaro“, – antrojoje laidoje „Aurimo būstas“ pasakojo keliautojas.

Pradėjus ieškoti tokios priedangos statyboms greit teko susidurti su pirmosiomis kliūtimis – pasirodo, rinkoje tokio dydžio palapinės paprasčiausiai nėra.

„Galiausiai susiradome ir išsinuomojome aukščiausią variantą. Angaras turėtų būti pastatytas per porą dienų, o tada jau bus galima dirbti“, – dalijosi jis.

Aurimas š anksto žinojo, kad tai nebus pigus projektas, vien angarui teks pakloti apie 6000 Eur. „Mėnesiui angaro nuoma atsieina tūkstantį ir, nors norėtų pastatyti per vasarą, greičiausiai statybos nusitęs iki rugsėjo. Be to, vien jo surinkimo ir išvežimo kaina – dar 3000 Eur“, – skaičiuoja jis.

Kaip jam sekasi šios statybos – kviečiame žiūrėti Delfi TV laidoje „Aurimo būstas“ ir „Delfi“ portale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)