Paskutiniame savo vaizdo įraše A. Valujavičius parodė, kaip buvo klojama namo ant vandens stogo danga.

„Bus nebe taip baisu. Nes nuo angaro kondensatas nuolat kapsi ant medinio namo stogo“, – detalizavo Aurimas.

Jis papasakojo, kad virš stogo planuojama įrengti du lietvamzdžius ir kokiu būdu tai bus padaryta. A. Valujavičius atskleidė, kaip šiuo metu atrodo jo būsimo namelio ant vandens vidus, kur jau pilnai išvedžiota elektros instaliacija.

Anot jo, būsimas etapas yra dar didesnis namelio apšiltinimas akmens vata.

„Tuomet jau bus galima sukti sienas ir dėti grindis. Buitinė technika jau nupirkta ir paruošta. Taip pat jau buvau susitikęs su baldininkais ir viską apsitarėme. Taigi kaip ir viskas gerai“, – kalbėjo Aurimas.

Po nameliu taip pat buvo bandomas įstumti antras, 10 metrų vandens bakas. Tai iš tiesų nėra lengva užduotis: reikalinga ne tik keleto vyrų jėga, į pagalbą netgi pasitelkiamas vazelinas. Aurimas juokavo, kad teko įdėti nemažai pastangų, jog mieste rastų išspaudžiamo vazelino tūtelių.

A. Valujavičius atskleidė, kad, deja, netgi po didelių pastangų pirmas bandymas įstumti vandens baką po nameliu buvo nesėkmingas. Anot jo, reikės imtis kitokių sprendimų, norint atlikti šią užduotį.

Aurimas Valujavičius

Tačiau Aurimas rankų nenuleidžia ir toliau su užsidegimu tęsia savo namo ant vandens statybas ir netrukus žada paskelbti žinią apie būsimą kelionę, kuri iki šiol išlieka didele paslaptimi ir intriga.

Dar neseniai A. Valujavičius sakė, kad namo ant vandens statybos vyksta ilgiau, nei tikėtasi, nes projektas reikalauja daug nenumatytų sprendimų.

„Iki naujų metų nepabaigsim“, – kalbėjo A. Valujavičius.

Anksčiau jis planavo namą pabaigti iki rudens, vėliau statybų pabaigos data buvo perkelta į lapkričio mėnesį.

Aurimas be namo ant vandens statybų randa laiko ir pramogoms. Apie tai daugiau galite sužinoti čia.

Kaip A. Valujavičiui sekasi statyti namą ant vandens, stebėkite Delfi TV laidoje „Aurimo būstas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją