Nuo vasaros pradžios namo ant vandens statybas pradėjęs keliautojas A. Valujavičius jau pranešė, kad šis projektas gali tęstis ilgiau nei planuota – pabaiga nukeliama, tikėtina, į rugsėjo mėnesį. Nieko keisto: darbams judant į priekį, atsitinka nenumatytų netikėtumų. Šįkart, ano A. Valujavičiaus, pradėjus darbus pastebėta, kad angare, kuriame šiuo metu ir yra renkamas namas ant vandens, labai karšta, todėl jame reikės pastatyti naujos įrangos.

„Įsivertinome, kad mums truks kai kurių įrankių, tačiau nėra būtina juos pirkti, paprasčiau išsinuomoti. <...> Angare yra pakankamai karšta, todėl vienas iš įrankių, kuris mums yra būtinas, tai statybinis fenas, kuris priverčia orą angare cirkuliuoti, kad mes ten neiškeptume“, – sako A. Valujavičiaus.

Jis priduria, kad statybiniai fenai atlieka ir kitą funkciją: cirkuliuodami orą, jie palaiko optimalią temperatūrą pantonams, kurie nuo didelio karščio, temperatūrų skirtumų gali deformuotis.

Ir tai nėra vienintelė nauja įranga, apie kurią pasakoja A. Valujavičius. Jis teigia pasirūpinęs saugumo sistemomis angaro viduje ir planuoja įrengti papildomas kameras lauke.

„Pasirūpinsime ir lauko kameromis“, – sako keliautojas.

Visą vaizdo įrašą, kuriame A. Valujavičius pasakoja ne tik apie savo namo statybas, bet ir rodo, kokius daiktus parsiplukdė iš kelionės Atlanto vandenynu, žiūrėkite kassavaitinėje laidoje „Aurimo būstas“.

Kaip A. Valujavičiui sekasi statyti namą ant vandens, stebėkite kiekvieną penktadienį, 22 val., per Delfi TV ir sekite Delfi portale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)