Pilis Vudstoke nepaliauja intriguoti internautų. Praėjusią savaitę pilis buvo dažniausiai žiūrimas nekilnojamojo turto objektas, o 2014 m. jos skelbimas buvo daugiausia kartų peržiūrėtas tais metais, rašo realtor.com.

Lapkritį vėl patalpino skelbimą apie pilies pardavimą už 35 mln. dolerių – kaina 3 mln. didesnė už 2016 m. kainą, tačiau gerokai mažesnė nei 2014 m., kai buvo pateikta 45 mln. dolerių kaina.

75 akrų teritorija 2013 m. buvo parduota už 167,5 tūkst. dolerių, po septynerių metų joje pastatė pilį.
1744 kvadratinių metrų ploto pilyje – devyni miegamieji, 10 vonios kambarių. Pilį juosia kanalas, per kurį į pilį patenkama tiltu. Visą statinį juosia skliautuota terasa. Įsivaizduokite, kokio grožio atostogų nuotraukos būtų.

Pilis Konektikuto valstijoje (www.realtor.com nuotr,)

Pilies langai inkrustuoti deimantais, žiemos metu jaukumo suteikia dešimt židinių. Pilyje įrengta didžiulė virtuvė su pagal užsakymą gamintomis spintelėmis, orkaitėmis, vyno šaldytuvu ir taip pat specialiai gaminta spintele prieskoniams. Yra ir antra ne ką mažesnė virtuvė.

Pilies įrengimui naudotą kietmedį vežė iš viso pasaulio, ne vien iš Šiaurės Amerikos. Pilies koridoriaus, svetainės ir pagrindinės virtuvės lubos puoštos ir dažytos dangaus motyvais.

Žiemą džiugins ir teiks komforto šildomos grindys.

Pilis Konektikuto valstijoje (www.realtor.com nuotr,)

Apatinio aukšto durys veda į išpuoselėtą kiemą. Beje, jame rasite netgi sceną koncertams ir, žinoma, vietas žiūrovams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)