Sentimentai dėl to, kad prieš 20 metų mano pirmasis automobilis buvo BMW, vėliau jų turėjau dar kelis. Užbūrė galingi varikliai, galiniai varantys ratai, puikus masės paskirstymas, žema sėdėjimo padėtis ir į vairuotoją pasuktas prietaisų skydelis. Tuo metu konkurentai iš Štutgarto „Mercedes-Benz“ tikrai negarsėjo sportiniu įvaizdžiu. O kaip yra šiandien?

BMW savo Ženevos parodos stende pristato 2 serijos kupė, 4 serijos kabrioletą, 431 AG M3 sedaną ir kupė – tai Europinės premjeros. Tačiau pasauliui pirmą kartą pristatytas ne tik didesnis 4 serijos „Gran Coupe“ modelis, bet ir naujasis 2 serijos „Active Tourer“ vienatūris. Šis BMW turi priekinius varančiuosius ratus ir skersai sumontuotą variklį – tikrai ne visi markės fanai džiaugsis šiais sprendimais.

Nors prestižinis 2 serijos „Active Tourer“ atrodo gana dailiai, dėl kokybės priekaištų nėra, tad jos populiarumu abejoti tikrai neverta. Tačiau pažiūrėkite į nuotraukas. Žinoma, išvaizda yra skonio reikalas, tačiau įvertinkite, kaip atrodo naujasis C klasės „Mercedes“! Be to, šioje parodoje įvyko ir S klasės „Mercedes“ kupė modelio pasaulinė premjera – taip pat efektingai atrodantis automobilis.

Tad nors BMW ir nebekuria tokių ekstravagantiškai atrodančių automobilių, kaip Chriso Bangle'o laikais, tenka pripažinti, kad naujieji „Mercedes“ dizaino kartelę iškėlė itin aukštai. O ką manote jus?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)