„Cadillac“ Europos padalinio vadovas Thomas Sedranas atskleidė, kad artimiausiu metu europiečiams skirti šios markės automobiliai gaus dyzelinius variklius, kurie bus pasiskolinti iš „Opel“ kompanijos.

„Norint sulaukti sėkmės Europoje, reikia turėti konkurencingų „dyzelių“ ir tinkamą strategiją, kaip tuos variklius išnaudoti skirtinguose modeliuose. Šiuo metu negaliu pasakyti tiksliai kada, bet mes tikrai turėsime „dyzelių“. O kol kas mes naudosimės savo benzininiais modeliais“, – portalui autocar.co.uk sakė Th. Sedranas.

General Motors“ nusprendė, kad 2015 m. šio koncerno valdoma „Chevrolet“ markė pasitrauks iš Europos, tačiau amerikiečiai žada daugiau investicijų skirti ne tik „Opel“, bet ir „Cadillac“ įsitvirtinimui Senajame žemyne.

Šiuo metu „Cadillac“ Europoje turi 41 atstovybę, o pernai jiems pavyko parduoti tik 2200 automobilių.

Ženevoje „Cadillac“ pristato ATS kupė ir 6.2 l, V8 variklį turintį „Escalade“ visureigį. Pastarasis pirmą kartą Europoje bus siūlomas su prailginta važiuoklės baze.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)