Anonimu norėjęs išlikti vaizdo įrašo autorius paaiškino, kad vaizdelis užfiksuotas Oslo gatvėje. Pro viešojo transporto autobuso langą vilnietis pastebėjo, kaip Lazdynų tiltu atvažiuoja sunkvežimis, kuris priekyje savęs stumia lengvąjį automobilį.

Vaizdo įraše matyti, kad priekiniai „Škodos“ ratai sukasi, tačiau sunkvežimiui priartėjus galima pastebėti, jog lengvojo automobilio vairuotojas laiko nuspaudęs stabdžius. Vaizdo įraše aiškiai galima girdėti ir cypiančių padangų garsą. Artėjant prie Tūkstantmečio gatvės viaduko, stumiamas „Škodos“ automobilis dar kliudo skiriamuosius guminius kelio stulpelius, tačiau čia vaizdo įrašas baigiasi.

„Delfi“ susisiekus su Bendrojo pagalbos centro komunikacijos skyriumi, Organizacinio skyriaus vyriausioji specialistė Vilma Juozevičiūtė patvirtino, kad pirmadienį apie 18:30 val. užregistruota daug pranešimų apie tai, jog Oslo ir Tūkstantmečio gatve vilkikas stumia lengvąjį automobilį. Viename iš pranešimų teigiama, kad vilkikas registruotas Latvijoje, todėl pranešėjai darė prielaidą, kad gali būti vairuojamas Latvijos piliečio.

Vilniaus apskrities vyriausiojo komisariato atstovai taip pat pranešė, kad 18.33 val. buvo gautas pranešimas, jog prie Lazdynų tilto vilkikas atsitrenkė į lengvąjį automobilį (prie sankryžos Oslo g.–Laisvės pr.). Anot jų, kaip informavo pranešėjas, dėl eismo įvykio susidarė automobilių spūstis.

Eismo įvykio metu niekas nenukentėjo, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaracijas. Dėl galimai stumto automobilio pareigūnai informacijos neturi, mat atvykus pareigūnams automobiliai stovėjo eismo įvykio vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)