Vilnietis Julius (vardas pakeistas, redakcijai žinomas – „Delfi“) teigė, kad prireikus pasikeisti turimą automobilį kitu, jis suprato, kad seno modelio pirkti nenori, o visiškai naujas elektromobilis, kurio norėjo – sunkiai įkandamas. Būtent tai vyrą paskatino pradėti domėtis automobilių pardavėjais užsienyje, o peržvelgęs modelių kainas Švedijoje, jis jau netrukus savo rankose laikė lėktuvo bilietą į šią šalį.

„Pirmiausia, norėjau pirkti naują automobilį, rinkausi iš visiškai elektrinių modelių, tačiau netrukus supratau, kad aš paprasčiausiai neįperku tokio elektromobilio, kuris už prieinamą kainą pilnai patenkintų mano poreikius ir viena įkrova galėtų įveikti bent 300 kilometrų. Tuomet man kolega darbe pasiūlė peržvelgti automobilių skelbimus užsienyje, o ypač Švedijoje, mat ten – ekonominė krizė ir Švedijos kronos kursas yra nukritęs, o taip pat yra visiškai sustojusi automobilių prekyba antrinėje rinkoje“, – pasakojo Julius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)