Kaip praneša policijos pareigūnai, šviesoforo konstrukcija buvo užkliudyta dar trečiadienį prieš pietus. Į kairę sukęs automobilinis kranas neišsiteko važiuojamojoje dalyje ir kliudė visą šviesoforo konstrukciją, o tai lėmė, kad šio dalys krito ant gatvės.

Laimei, žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo. Kaip DELFI informavo policijos pareigūnai, šviesoforo likučiai nuo važiuojamosios kelio dalies buvo patraukti per porą valandų, tačiau per tą laiką nusidriekė važiuojančių Trakų ir Druskininkų kryptimis spūstis.

Prie kamščio susiformavimo prisidėjo ir tai, kad šviesoforo veikimas po avarijos vis dar nėra atstatytas.

Miglė Bielinytė, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ komunikacijos vadovė, DELFI akcentavo, kad kol kas nėra žinoma, kiek laiko prireiks tam, į minėtą sankryžą grįžtu šviesoforas.

„Policija dar yra eismo įvykio vietoje ir, esant poreikiui, reguliuoja eismą. Vairuotojų prašome paklusti policijos nurodymams ir paisyti kelio ženklų“, – priminė DELFI pašnekovė.

Anot jos, neaišku, kada šviesoforas grįš į įprastą vietą, mat po avarijos buvo pažeisti ir inžineriniai tinklai. Pasak jos, situacijos vertinimas dabar tik pradedamas. Tad vairuotojams, važiuosiantiems minėta kryptimi, reikėtų apsišarvuoti kantrybe ir pasirengti ilgesniems nei įprasta vakariniams kamščiams.

Kol kas norintiems važiuoti į Trakus ar Druskininkus siūloma, jei yra galimybė, vengti Galvės gatvės ir į minėtą kelią išvažiuoti naudojantis aplinkinėmis gatvėmis, pavyzdžiui, Lentvario gatve.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)