Nuo ketvirtadienio iki liepos 29 d. nuo Liubarto tilto J. Jasinskio gatve bus leidžiamas tik vietos gyventojų, aptarnaujančio ir specialiųjų tarnybų transporto eismas. Tačiau šia kryptimi įvažiavimas į V. Kudirkos–Pamėnkalnio–J. Jasinskio gatvių sankryžą bus draudžiamas – gyventojų, aptarnaujantis ir specialiųjų tarnybų transporto eismas bus nukreipiamas apylankomis per A. Rotundo ir Pakalnės gatves, informuoja savivaldybė.

Pasak savivaldybės, J. Jasinskio gatve Žvėryno kryptimi bus leidžiamas visų transporto priemonių eismas, jis vyks viena eismo juosta, kartu su viešuoju transportu.

Dėl įvestų eismo ribojimų iš Liubarto gatvės transporto priemonės bus nukreipiamos į Vytauto gatvę, link Žvėryno tilto. Visiems vairuotojams rekomenduojama rinktis alternatyvius maršrutus A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto ir V. Kudirkos gatvėmis.

Nuo ketvirtadienio iki liepos 29 dienos J. Jasinskio gatve 11 ir 21 maršrutų autobusai kursuos tik Žvėryno kryptimi, akcentuojama savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

11 maršruto autobusai iš Žvėryno kursuos Sėlių, Kęstučio, Liubarto, Vytauto, Saltoniškių, T. Narbuto, Geležinio Vilko, A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto ir V. Kudirkos gatvėmis, tuomet suks į Pamėnkalnio gatvę ir kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa 11 maršruto autobusai stos visose laikinoje trasoje esančiose stotelėse. Žvėryno kryptimi 11 maršruto autobusų trasa nesikeičia.

21 maršruto autobusai, laikinai kursuodami iki Žvėryno žiedo, iš V. Kudirkos g. suks į J. Jasinskio g., toliau važiuos Liubarto tiltu, Liubarto, Kęstučio, Sėlių gatvėmis. Link Lazdynėlių 21 maršruto autobusai nuo Žvėryno žiedo važiuos Sėlių, Kęstučio, Liubarto, Vytauto, Saltoniškių, T. Narbuto, Geležinio Vilko, A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto ir V. Kudirkos gatvėmis, tuomet suks į Pamėnkalnio gatvę ir kelionę tęs įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa 21 maršruto autobusai stos visose trasoje esančiose stotelėse.

Taip pat iki liepos 29 d. lieka galioti anksčiau įvesti laikini troleibusų maršrutų pakeitimai –nekursuos 1 ir 3 maršrutų troleibusai, 9 maršruto troleibusai kursuos dažniau, o 7 maršruto troleibusai kursuos pakeista trasa – T. Narbuto gatve troleibusai važiuos tiesiai, neužsukdami į Žvėryną. Iš T. Narbuto gatvės 7 maršruto troleibusai toliau važiuos Konstitucijos pr., Šeimyniškių g., Žirmūnų tiltu, T. Kosciuškos g., Arsenalo g., Žygimantų g., Vilniaus g., Jogailos g., toliau įprasta trasa iki Stoties. Tokia pat trasa troleibusai važiuos ir iš Stoties į Pašilaičius. Važiuodami pakeista trasa 7 maršruto troleibusai stos visose trasoje esančiose stotelėse.