Vilniaus miesto savivaldybės įmonės JUDU atstovai informavo, kad sutrikimų iš tiesų dar atsiranda, tačiau jie sprendžiami operatyviai. Anot jų, šie sutrikimai šiomis dienomis pernelyg didelių nepatogumų keleiviams neturėtų sukelti, mat NATO viršūnių susitikimo metu viešasis transportas Vilniuje yra visiškai nemokamas.

„Atkreipiame dėmesį, kad viešasis transportas iki liepos 13 d. veža nemokamai, todėl įsigyti bilietų ar juos aktyvinti – nereikia. Šiuo metu dar gali pasitaikyti nesklandumų, kurie operatyviai tvarkomi, situacija nuolat stebima. Siekiant išvengti galimų nepatogumų planuojantis keliones, šiuo metu rekomenduojame viešojo transporto tvarkaraščius sekti JUDU tinklalapyje ir „Google“ žemėlapiuose“, – komentavo JUDU atstovai.

„Delfi“ primena, kad jau nuo sekmadienio fiksuojamos prieš Lietuvą nukreiptos DDoS kibernetinės atakos, dėl kurių ir sutrinka įvairių sistemų veikla. Būtent dėl šios priežasties viešojo transporto sistemų veikla sutriko ir pirmadienį. Ar besitęsiantiems sutrikimams vis dar įtakos turi kibernetinės atakos, JUDU atstovai informacijos nepateikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją