Vairuotojai informuoja, kad eismo situacija gana sudėtinga ties centru, šalia uždarytų gatvių. Dėl eismo ribojimų automobilių srautas labiau susitelkęs aplinkinėse gatvėse, o dėl to stovintys spūstyse priversti judėti labai lėtai.

Spūstys taip pat fiksuojamos Geležinio Vilko, Ukmergės, Žalgirio, Tuskulėnų, Kalvarijų, Žvejų, Žirmūnų, T. Narbuto, Tūkstantmečio, Oslo, Gariūnų gatvėse, taip pat Laisvės, Pilaitės ir Savanorių prospektuose.

Gariūnų gatvėje taip pat pranešama ir apie eismo įvykį.

Programėles „Waze“ duomenimis, kai kur eismas juda 2–4 km/val. greičiu. Vairuotojai įspėja, kad ypač sudėtinga situacija fiksuojama Savanorių prospekte. Platesnėse gatvėse judėjimas vyksta kiek sparčiau, tačiau ne greičiau, kaip 20 km/val.

Vairuotojai vieni kitus, kaip ir antradienio vakare, tai ir trečiadienį, ragina atsisakyti nebūtinų kelionių, jas atidėti kitoms dienoms, kai eismo ribojimai bus panaikinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)