„Delfi“ užfiksavo, kaip Geležinio Vilko gatve važiuojantys vairuotojai prieš pat tunelį buvo priversti staigiai stabdyti. Savanorių žiedo kryptimi, dėl susikaupusių protestuotojų paleistų dūmų, matomumas gatvėje buvo apsunkintas, todėl vairuotojai, nepaisant to, kad priekyje spūsties nėra – buvo priversti stoti priešais dūmų sankaupas.

Situaciją matę gyventojai pasakojo, kad dėl protestuotojų naudojamų dūmų tokia situacija Geležinio Vilko gatvėje pasikartojo kelis kartus. Atvažiavę nuo Edukologijos žiedo, vairuotojai staigiai mažina greitį ir kone sustoja vienoje judriausių sostinės gatvių. Anot liudininkų, situacija buvo pavojinga ir tik per žingsnį nuo avarijos.

Vaizdo įraše matyti, kad tunelyje spūsties nėra, tačiau vairuotojai nedrįsta važiuoti pirmyn, mat matomumas stipriai apsunkintas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorakovskaja pabrėžė, kad dėl susidariusios pavojingos situacijos Geležinio Vilko gatvėje gyventojai turėtų pranešti policijai.

Policijos atstovė informavo, kad iš gyventojų pareigūnai sulaukė skundų tik dėl triukšmo, vis dėlto, jei situacija kartotųsi, jie ragina nedelsiant apie tai informuoti pareigūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)