Nors šį savaitgalį neužfiksuota policijos pareigūnų pažeidimų, tačiau pareigūnų kontrolės grupė nustatė nemažai kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų.

Iš viso patikrintos 583 transporto priemonės, nustatyti 53 KET pažeidimai. Reidų metu buvo patikrinta ir 40 policijos pareigūnų, dirbančių policijos įstaigose, ar vairuojančių asmenines transporto priemones, tačiau jokių pažeidimų neužfiksuota.

Nustatyta 10 transporto priemonių, su neatlikta technine apžiūra, 8 vairuotojai neturėjo automobilio draudimi, 7 vairavo neprisisegę saugos diržų, nustatyta dar 11 kitų KET pažeidimų. Savaitgalį išaiškinti 4 neblaivūs vairuotojai, 2 vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 2 vairuotojams – vidutinis. Telšių miesto centre sustabdytas ir į policijos komisariatą pristatytas 1 neblaivus asmuo, kuris vežė medžioklinį šautuvą ir šaudmenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją