Kaip DELFI informavo pareigūnai, trys automobiliai – „Volkswagen“, „Honda“ ir „Mercedes-Benz“ – susidūrė toje vietoje, kur į Geležinio Vilko gatvę įsilieja eismo dalyviai, važiuojantys Goštauto gatve.

Pasinaudoję greitėjimo juosta jie turėtų įsilieti į gana intensyvaus eismo Geležinio Vilko gatvę. Visgi penktadienį trims vairuotojams tai nepavyko.

Pareigūnai pabrėžė, kad įvykis techninis ir vairuotojai greitosios pagalbos atsisakė, visgi prabėgus dar valandai po eismo įvykio policijos pareigūnai ir techninės pagalbos specialistai įvykio vietoje tebebuvo.

Spūstis formuojasi ir Geležinio Vilko gatvės tunelyje, taip pat – Goštauto gatvėje, pamažu kemšasi ir aplinkinės gatvės. Vairuotojams, norintys reikiamą tikslą pasiekti greičiau, rekomenduojama rinktis kitą maršrutą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)