Savivaldybė praneša, kad iki penktadienio 16 val. ūkininkai turi atlaisvinti sostinės gatves, tačiau tikslių duomenų, kokiais maršrutais ir kokiu laiku judės žemės ūkio technika – neaišku. Pirminiais duomenimis, pirmosios kolonos pradėtos formuoti jau nuo 9 val. ryto. Teigiama, kad pirmieji traktoriai pajudės iš Goštauto gatvės, vėliau iš Gedimino prospekto, o paskutinieji – iš aikštelės prie Seimo.


10 val. vairuotojai praneša, kad eismas visiškai sustojęs Gynėgų gatvėje, taip pat spūstys ėmė formuotis Geležinio Vilko gatvėje. Vietoje esantys vairuotojai kitus ragina rinktis kitus maršrutus ir šias gatves aplenkti. Dėl judančios ūkininkų technikos kolonos eismas sutriko ir A. Goštauto gatvėje.

Truputį po 10 val. ūkininkų kolona pajudėjo iš Gedimino pr. į T. Vrublevskio g. ir suka į Žygimantų g. link A. Goštauto g.

„Delfi“ primena, kad vykstant protestui buvo numatyta, jog iki 26 dienos 16 val. eismas bus draudžiamas Gedimino pr. dalyse, taip pat ties A. Goštauto ir A. Tumėno gatvių sankryža esančios automobilių stovėjimo aikštelės dalyje. Iki minimos datos taip pat draudžiamas transporto priemonių stovėjimas A. Goštauto gatvės dalyje nuo Gedimino prospekto iki pastato J. Jasinskio g. 16A.

Bus papildyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)