Grupėje pasirodžius minėtam vaizdo įrašui, komentarų skiltį užplūdo pasipiktinusių kauniečių replikų lavina. Visi kaip susitarę kartojo, kad tokius neatsakingus paspirtukininkus pamokytų tik kelyje įvykusi nelaimė.

„Dar ir sustojo pirmoj juostoj, žiūri naglai. Man taip pat buvo, vos ne fakais mėtėsi“, – apie susidūrimus su nekultūringu elgesiu kelyje rašė vairuotojai.

Pirmadienio vakarą toje pačioje „Kas vyksta Kaune“ grupėje pasirodė įrašas apie V. Krėvės prospekte neatsargiai į gatvę išvažiavusį paspirtukininką, kuris, anot įrašo autoriaus, „drąsiai, neapsižiūrėdamas išlėkė į gatvę“.

Kaip teigia įrašu grupėje pasidalijęs vyras, paspirtukininkas drąsiai išvažiavęs į gatvę buvo kaip niekad drąsus – nepabijojo išsakyti ir savo mintis, tačiau greitai nurūko, automobilio vairuotojui nespėjus iki galo išsakyti, ką jis apie šią situaciją galvoja. Mintis ir sukilusias emocijas automobilio vairuotojas nusprendė išlieti socialinėje erdvėje, „Kas vyksta Kaune“ grupėje, bet netrukus įrašas dingo (turbūt pyktis atslūgo).