Uždarius gatvę Vilniaus apskr. policija transporto priemonių vairuotojams pataria rinktis kitus vykimo maršrutus.

Sudėtingos eismo sąlygos dėl buvusio ar besitęsiančio snygio ir pustymo išlieka beveik visoje Lietuvoje, ypač vakariniuose rajonuose ir Šiaulių apskrityje, kur dėl smarkaus snygio pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos slidžios, su pažliugusio ar puraus sniego provėžomis, kurios daug kur siekia 15 cm.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje išlieka provėžoti, slidūs, vietomis padengti prispausto, pažliugusio ar puraus sniego sluoksniu iki 20 cm.

AB „Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus valo ir barsto, tačiau dėl snygio ir pustymo kelių dangos greitai vėl padengiamos nauju sniego sluoksniu, todėl vairuotojų prašome atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų greitį.

Didžiojoje šalies dalyje snygis ir pustymas, Molėtų, Rokiškio ir Širvintų rajone lijundra, Utenos rajone be kritulių. Oro temperatūra nuo 2 iki 5 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)