Mažesnio intensyvumo rajoninių kelių dangos daugiausia padengtos puraus ar pažliugusio sniego sluoksniu, provėžotos, vietomis slidžios.

Žiemiškai geros eismo sąlygos šiuo metu Jonavos, Kauno ir Šilalės rajonuose.

Oro temperatūra nuo 4 iki 6 laipsnių šilumos.

„Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome būti atidžius, neskubėti ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną, greitį“, – informuoja LAKD.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį palis. Vėjas vakarų, pietvakarių, 8–13 m/s, kai kur gūsiai 15–20 m/s. Žemiausia temperatūra 3–7 laipsniai šilumos.

„Delfi“ skaitytojai pranešė, kad Avižieniuose apsemtas viadukas. Visgi kelias pravažiuojamas, tačiau prie tilto susikaupęs didesnis kiekis vandens.

Pasak Lietuvos kelių direkcijos komunikacijos vadovės Jolitos Orentaitės, iškritus didesniam kritulių kiekiui po Avižienių tiltu susikaupia didelis vandens kiekis.

„Šią situaciją Kelių direkcija žino, todėl prioritetiškai deda visas pastangas, jog problema būtų išspręsta iš esmės. Kelių direkcijos partneriai, AB „Kelių priežiūra“ apie šiandienos situaciją jau yra informuoti ir vyksta į vietą atlikti susikaupusio vandens pašalinimo darbus.

Girdime ir suprantame šios problemos aktualumą aplinkiniams gyventojams, todėl prioriteto tvarka problemą ėmėmės spręsti iš esmės. Dar šiais metais planuojame pasirašyti projektavimo sutartį ir nedelsiant pradėti projektavimo darbus. Vis dėlto, ši sankryža reikalauja sudėtingų inžinerinių sprendimų, todėl projekto įgyvendinimas – imlus laikus. Kelių direkcija dės visas pastangas, jog ši problema būtų išspręsta iš esmės bei reikalingi inžineriniai sprendimai įgyvendinti per kaip įmanoma trumpesnį laiką“, – informavo J. Orentaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją