Vilniuje šaligatvių, pėsčiųjų ir dviračių takų bei laiptų valymu besirūpinančios penkios bendrovės, su kuriomis miesto savivaldybė yra sudariusi teritorijų priežiūros sutartis, jau atlieka prevencinius barstymus druska. Daugiausia dėmesio šiuo metu skiriama laiptams, įkalnėms, pėsčiųjų perėjoms ir viešojo transporto stotelėms.

Toliau bus atliekami pakartotiniai barstymai, stebima orų prognozė. Slidžiose atkarpose bus naudojamas druskos ir smėlio arba druskos ir akmens skaldelės mišinys. Iš viso pėsčiųjų ir dviračių takų, laiptų ir kitų zonų valymui Vilniuje pasitelkta beveik 700 darbuotojų, naudojama daugiau nei 100 mechanizuotos technikos vienetų.

Vilniaus miesto savivaldybė rekomenduoja gyventojams ir miesto svečiams keliones planuotis su didesne nei įprastai laiko atsarga, neskubėti, likti atidiems ir atsargiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją