„Saltoniškių ir T. Narbuto gatvių sankryžoje darbai buvo atlikti vykdant T. Narbuto g. dviračių tako projektą. Pačioje Saltoniškių gatvėje darbai nėra pradėti, šiuo metu didžiausias dėmesys skiriamas prastos būklės gatvių remontui”, – pakomentavo Vilniaus miesto savivaldybė.

Neseniai Vilniaus miesto savivaldybė sutvarkė vieną šios gatvės atkarpą. Čia buvo įvykdyta įvažiavimo iš Narbuto g. į pedagoginį žiedą rekonstrukcija: buvo įrengtos saugumo salelės, kurios turėjo užtikrinti pėsčiųjų ir dviratininkų saugumą. Eismo juostų skaičius nesumažėjo. Pačiame žiede buvo paklotas naujas asfaltas.

Sėlių ir Saltoniškių g. žiedinės sankryžos projektiniuose pasiūlymuose žiedinė sankryža projektuojama 14,50 m skersmens diametro, su įvažomis 3,25 m ir 3,50 m išvažomis. Žiedinės sankryžos vidinis žiedas projektuojamas 0,05 m pakeltas aukščiau važiuojamosios dalies ir bus skirtas užvažiuoti transporto priemonėms. Žiedinės sankryžos prieigose projektuojamos saugumo salelės. Kada prasidės žiedo įrengimas savivaldybė nepraneša.