Pernai gegužės pradžioje prasidėjus J. Janonio gatvės rekonstrukcijai čia neliko nė vieno stovos skaitiklio – jie buvo pašalinti prasidėjus darbams. Rinkliavos reikalus administruojančios VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ (KKT) direktorius Gintaras Neniškis tvirtina, kad gatvės rekonstrukcija prievolės mokėti už automobilių stovėjimą neatšaukė.

„Pačioje gatvėje statyti automobilių kol kas negalima, nes nesibaigė darbai, o kiemuose dažniausiai savo mašinas paliekantys gyventojai ar įstaigų darbuotojai turi metinius leidimus, tad jiems problemos tikrai nėra. Aišku, tie, kurie čia atvažiuoja valandai kitai, „parkomatų“ panosėje nepamatys. Tačiau nepatogumų daug būti neturėtų, išskyrus kelių šimtų metrų pasivaikščiojimą iki artimiausio stovos skaitiklio aplinkinėse gatvėse“, - teigė G. Neniškis, priminęs, kad už stovėjimą galima susimokėti ir SMS žinute, ir padėjus ant prietaisų skydelio taloną, paimtą iš kito „parkomato“ toje pačioje zonoje.

Pasak jo, artimiausi stovos skaitikliai yra Herkaus Manto gatvėje (prie 44-ojo namo), Kareivinių bei Pievų Tako gatvėse. Didžiausias atstumas, kurį vairuotojams reikėtų iki jų paėjėti, pasak G. Neniškio, yra iki 400 metrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)