Vaizdo įrašu pasidalinęs „Delfi“ skaitytojas Darius uždavė ir retorinį klausimą: „Čia taip mes saugom kelius?“ – ironizavo klaipėdietis.

Užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kad vienoje iš Klaipėdos gatvių važiuoja vilkikas iš paskos per asfaltą temptamas metalinį konteinerį.

Tiesa, iš paskos važiavo ir policijos automobilis, todėl gyventojams kilo klausimas: ar tai legalu ir ar tolius veiksmus iš tiesų palydi policija.

Vis dėlto, „Delfi“ susisiekus su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grausliene, ji teigė, kad tai nebuvo organizuota policijos palyda, o vairuotojui už tokį incidentą buvo surašytas protokolas.

„Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai informavo, jog policijos pareigūnus sustabdė žmonės ir nurodė, kad vežant nukrito krovinys ir paprašė palydėti krovinį iki šalikelės. Pareigūnai surašė vairuotojui protokolą pagal ANK 459 str.“ – teigė policijos atstovė, kartu nurodydama, kad kol kas nėra gauta pranešimų apie galimai pažeistą kelio dangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją