Mažesnio eismo intensyvumo krašto ir rajoniniai keliai padengti pažliugusio, prispausto, puraus sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 15 cm.

Kitur šalyje pagrindinių kelių dangos šlapios, sausos, tik Prienų, Ukmergės ir Širvintų rajonuose vietomis provėžotos, o mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai padengti prispausto, puraus sniego sluoksniu, slidūs.

Apsnigtus ir slidžius kelius AB „Kelių priežiūra” valo ir barsto, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Klaipėdos, Šiaulių, Utenos bei Vilniaus apskrityse silpnai sninga, kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis. Būkite atidūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį vietomis krituliai, vyraus nedidelis sniegas, pajūryje šlapdriba. Kai kur vakariniame šalies pakraštyje plikledis. Vėjas pietvakarių, vakarų, 3–8 m/s, pajūryje 9–13 m/s. Žemiausia oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, pajūryje apie 0 laipsnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)